DOLAR 32,4567
EURO 34,7928
ALTIN 2.440,77
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Xiaomi Mi A1 için Android Pie yayınlandı!

11.12.2018
A+
A-

Xiaomi’nin Android One’lı akıllı telefon modellerinden biri olan Mi A1, Anroid 8.1 güncellemesini oldukça geç almıştı. Aynı durumun bir daha yaşanmaması adına ince eleyip sık dokuyan teknoloji devi, biraz geçte olsa Xiaomi Mi A1 Android Pie güncellemesini sonunda yayınlamaya başladı.

Yayınlanan Andorid 9.0 Pie güncellemesi ile birlikte Xiaomi Mi A1 kullanıcılarını, Android 8.1 Oreo’ya kıyasla daha hızlı bir akıllı bir telefon deneyimi bekliyor. Bunun haricinde ise bir takım yeni özelliklere de kavuşan uygun fiyatlı Mi A1, tabiri caizse Android 9 güncellemesi ile birlikte bambaşka bir görünüme kavuşmuş durumda.

Xiaomi Mi A1 Android Pie ile hangi özelliklere sahip olacak?

Android 9.0 ile birlikte yapay zekanın da yardımıyla Mi A1 ile birlikte kullanıcılara daha akıllı, daha basit ve kullanıcılar için daha kişiselleştirilmiş bir deneyim sunuluyor. Yeni özellikler arasında ekran çıkıntıları için dahili destek, yenilenen Hızlı Ayarlar paneli bulunuyor. Yeni bildirim özellikleri, bildirimlerdeki mesajlara yanıtlama ve akıllı yanıtlar da dikkat çekiyor.

Parmak izi doğrulama için güçlendirilmiş kullanıcı arayüzü, gizlilik geliştirmeleri, uygulamaların arka planda yaptıklarının yönetimi de yenilikler arasında.

Adaptif Batarya ve Adaptif Parlaklık ve Uygulama Aksiyonları ile Uygulama Dilimleri de yine kullanıcıların deneyimini çok daha ileri seviyeye taşıyacak. Dijital Sağlık özellikleri ise cihazınızla ne kadar zaman harcadığınızı yönetmeniz noktasında yardımcı olacak.

Xiaomi Mi A1 Android Pie

Xiaomi Mi A1 teknik özellikleri nasıl?

İşlemci Snapdragon 625

RAM 4 GB

Hafıza 64 GB + MicroSD (128 GB)

Ekran 5.5 inç, 1920 x 1080, 2.5D kavisli ekran

Arka kamera 12 Megapiksel (f/2.2) + 12 Megapiksel (f/2.6 – telefoto)

Ön kamera 5 Megapiksel

Batarya 3080 mAh

Boyutlar 155.4 x 75.8 x 7.3mm

Ağırlık 165 gram

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.