DOLAR 32,2921
EURO 34,6825
ALTIN 2.413,99
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Microsoft Valve satın alımı için düğmeye bastı!

15.02.2018
A+
A-

Microsoft, PUBG Corp’u almayı düşünüyordu fakat PUBG Corp’u da almakta geç kalmış olabilir ve Valve’ı satın almak daha mantıklı görünüyor olabilir.

Valve,  Half-Life, Team Fortress, Counter-Strike (CS:GO), Portal, Left 4 Dead ve Dota 2 gibi oyunları elinde bulunduruyor ve bu oyunlarından bazıları kült hale gelmiş diyebiliriz. Bu oyunların bazıları da Steam üzerinde büyük bir etki yaratmakta ve hatta bazılarının E-Spor ligleri de bulunmaktadır. Microsoft bu satın almayı gerçekleştirse oyun sektöründe büyük bir yankı uyandırabilir.

Xbox One X inceleme!

Xbox One X inceleme videosu ile karşınızdayız. Dünyanın en güçlü konsolu olarak lanse edilen Xbox One X ne kadar iyi bir cihaz? Hep beraber görelim.

Ayrıca, Xbox ve PS rekabeti daha tatlı hale gelebilir. Son olarak, Minecraft gibi popüler oyunuda Microsoft tarafından satın alındığını unutmamak gerek.

::Microsoft satın almayı gerçekleştirirse ne gibi yenilikler olur? 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.