DOLAR 32,3634
EURO 34,6830
ALTIN 2.390,69
BIST 10.167,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

CD Projekt Red’den PlayStation 5 sürprizi!

06.03.2018
A+
A-

Pareto Güvenlik Sistemleri Oyun Semineri 2018’de bir konuşma yapan CD Projekt Red ekibinden Adam Kicinski ve Piotr Nielubowicz, konuşması sırasında yapımın hem şimdiki nesil hem de yeni nesil konsollar için hazırlanmakta olduğunu dile getirdi.

Bu bilgiyle birlikte de yapımın beklenenden daha geç piyasaya sürülebileceği iddiaları da internette dolaşmaya başladı. Fakat bu dedikodular gerçeğe dönüşmezse, uzun süredir merakla beklenen Cyberpunk 2077’nin E3 2018‘de oyuncularla buluşması bekleniyor.

Zaten CD Projekt Red’in yapımı hazırlayarak varolan jenerasyondaki konsollar için piyasaya sürmesi ve aradan geçecek bir sürenin ardından da yeni tanıtılacak PlayStation 5 ve Xbox modelleri için güncellemesi çok daha mantıklı bir seçenek gibi görünüyor. Tabii bu konudaki son sözü de CD Projekt Red’in söyleyeceğini unutmamak gerek.

:: Sizce Cyberpunk 2077 ertelenir mi?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.