DOLAR 32,2667
EURO 34,8335
ALTIN 2.434,75
BIST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Microsoft Surface Duo için sürpriz bahis! Microsoft Surface Duo, Android 11 güncellemesi ile birlikte tazelenebilir! Çift ekranlı telefon için…

21.06.2020
A+
A-

Bilindiği üzere yeni Android sürümü, bir can sıkıntısı çıkmazsa, önümüzdeki eylül ayında tanıtılacak. Microsoft, Windows Latest isimli bir kaynağın iddiasına göre çift ekranlı telefonu namına yeni Android sürümü üstünde çalışıyor.

Gücünü Snapdragon 855 işlemcisinden alacak olan bu akıllı telefon, 6 GB RAM özelliği ile birlikte raflardaki yerini alacak. Bünyesinde 4G desteğini barındıran bu cihaz, çözünürlüğü 11 Megapiksel olan bir kameraya sahip.

Galaxy Fold 2’nin rakibi olarak anılan Surface Duo, Surface Pen özelliğine de sahip olacak. Microsoft, Android 11 hakkında az önce bir yorumlama yapmadı. belli ki Microsoft, yazılım laf konusu olduğunda taviz tahsis etmek istemiyor.

Kullanıcı deneyimini mümkün olduğunca mükemmel bir hâle getirmeye çalıştığını söyleyen ABD merkezli firma, bu telefonun Edge tarayıcısı ve Outlook sistemi ile birlikte uyumlu bir şekilde çalışmasını istiyor.

Looks like Your Phone already has the assets to differentiate between normal Android phones and Surface Duo pic.twitter.com/BBnKenOF1E

— Zac Bowden (@zacbowden) June 20, 2020

Alınan bilgilere kadar bu aygıt ile Android 11’in tanışması fazla uzun sürmeyecek. Zira Surface, 3 ay daha sonra kullanıcıların beğenisine sunulacak olan yeni Android sürümünden önce çıkacak.

Surface Duo, yeni Android yazılımı çıktığında şimdiden piyasadaki yerini almış olacak. Microsoft’un bu yeni modeli hakkında neler düşünüyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.