DOLAR 32,2008
EURO 35,0821
ALTIN 2.471,20
BIST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 24°C
Paz 23°C

Moto G5 ve G5 Plus için yeni güncelleme yolda!

30.10.2018
A+
A-

Motorola, bu Android güncellemesinin “yeni çoklu görev özellikleri, daha verimli bildirim kontrolleri, gelişmiş veri koruma, pil özellikleri, yeni güç menüsü kullanıcı arayüzü ve Bluetooth geliştirmeleri” olduğunu söyledi.

Android 8.1’in yanı sıra, bu güncelleme 1 Haziran tarihli Android güvenlik güncellemesini ve hataları ortadan kaldıran ve her iki modelin de kararlılığını artıran geliştirmeleri de içeriyor.

Motorola, güncellemenin telefonunuza geldiğini bildiren bir bildirim aldığınızda, güncelleme işlemine başlamadan önce cihazın bir Wi-Fi ağına bağlı olmanız gerekiyor. Ayrıca, güncellemeyi kurmaya başlamadan önce telefondaki pil en az %50 oranında dolu olmalıdır.

Güncellemeyi ilerleyen bir tarihte manuel olarak kurmak isterseniz, Ayarlar> Telefonlar hakkında> Sistem güncellemeleri> İndirme seçeneklerine gidin. Güncelleme indirildikten sonra “Yükle” seçeneğine tıklayın.

Bu güncelleme sayesinde kullanıcılar eskimiş cihazlarını daha verimli kullanabilecek gibi gözüküyor. Umarız kronik hatalar çözülmüştür. Bu güncellemenin bu kadar geç kalması da tartışılması gereken farklı bir konu gibi gözüküyor.

Peki sizin kendi deneyimlerinize göre, eski cihazlara yapılan güncellemeler cihazın performansını olumlu mu, olumsuz mu etkiliyor?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.