DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

Microsoft Edge Beta, iOS için güncellendi!

19.05.2018
A+
A-

Bu beta güncellemesinde, Hub’daki Favoriler, Okuma Listesi, Kitaplar ve Geçmiş için ikonlar, ekranın üst kısmından ekranın en alt kısmına taşındı. Bu yer değiştirme, simgeleri daha büyük hale getiriyor ve keşfedilebilirliğe daha fazla önem veriyor.

Bu güncellemede dikkat çekeceğimiz bir başka özellik ise geliştiriciler için yeni bir ayar menüsü. Buna bastığınızda sizi bir dizi seçenek karşılıyor. Ayarlar arasında, sayfayı yenilemek için aşağı çekme, geri bildirim formu, tema ayarları ve akış etkinliklerini devre dışı bırakmak da dahil olmak üzere bir dizi ayar bulunuyor.

Her zamanki gibi, aynı özelliklerin yakında Android‘e ulaşacağını umuyoruz. Ancak şimdilik, Microsoft’un bu güncellemeyi önce iOS’taki standart Edge kullanıcılarına sunmasını bekleyebiliriz. Zira, Test Flight üzerinde uygulamanın Beta kullanıcısı değilseniz şimdilik bu özelliklere erişemeyebilirsiniz.

iOS üzerinde Microsoft’un tarayıcısını kullanmakla ilgili düşüncelerinizi bize aşağıdan yorum yazarak belirtebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.