DOLAR 32,5987
EURO 34,7452
ALTIN 2.497,10
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Mevsim Geçişlerinde Tüketebileceğiniz Besinler

13.06.2020
A+
A-

Vücudumuzu hastalıklara karşı koruyup, zararlı mikropları ortadan kaldıran sisteme bağışıklık sistemi adı verilmektedir. Bağışıklık sistemini güçlü yetişmek için de antibiyotik etkiye sahip olan besinlerden faydalanabilirsiniz. Sizin için antibiyotik etkiye sahip olan besinleri bir araya getirdik. İşte ayrıntı…

SARIMSAK VE SOĞAN

İçeriğinde bulunan sülfürlü bileşikler baştan sona bağışıklık sisteminin güçlenmesini sağlar. Kansere karşısında koruyucu etkiye sahip olan sarımsak, hücrelerin onarılmasını kolaylaştırır.

KEFİR

Beden direncinin artırılmasını karşılayan kefir, ahenkli olarak tüketildiğinde üstteki solunum yolu enfeksiyonlarına karşı korur. bununla birlikte içeriğinde yer alan probiyotikler baştan sona sindirim sistemi için oldukça faydalıdır.

ISPANAK

Bağışıklık sisteminin güçlendirilmesinde epeyce etkin bir beslenme olan ıspanağın içeriğinde, A,B,C ve E vitaminleri ile kalsiyum, magnezyum, quarcetin hepsi bir arada bulunuyor. Kalp dostu olan ıspınak bununla beraber beyin sağlığının korunmasında da etkilidir.

BROKOLİ

İçeriğinde yer alan sulforan maddesi bir uçtan bir uca antioksidan görevi görerek bağışıklık sisteminin desteklenmesini sağlar.

TURP

İçeriğinde yer alan C vitamini, folik asit, fosfor ve yüksek diyet lifi doğruca bütün bir şifa deposu olan turp, fazla zinde bir antioksidandır. Aynı zamand sindirim ve boşaltım sistemini destekler ve öksürüğe iyi gelir.

ZENCEFİL

Zencefil, içeriğinde bulunan vitamin ve mineraller sayesinde üstteki solunum yolu enfeksiyonundan kansere kadar birçok avantaj sağlıyor. bununla beraber hazmın kolaylaştırılmasını, kolestrolün düşürülmesini ve kanın pıhtılaşmasını da engeller.

İLİşKİLİ HABERLER Kırmızı Meyvelerin Faydaları

Kırmızı Meyvelerin Faydaları

E Vitamininin Faydaları Nelerdir?

E Vitamininin Faydaları Nelerdir?

Ginseng Bitkisinin Faydaları Nelerdir?

Ginseng Bitkisinin Faydaları Nelerdir?

Üzümün Faydaları Nelerdir?

Üzümün Faydaları Nelerdir?

İLİşKİLİ GALERİLER Ananasın Faydaları Nelerdir?

Ananasın Faydaları Nelerdir?

Karanfil Yağının Faydaları Nelerdir?

Karanfil Yağının Faydaları Nelerdir?

Deniz Akkaya Kerevizin Faydalarını Anlattı

Deniz Akkaya Kerevizin Faydalarını Anlattı

Kuzu Kulağının Faydaları Nelerdir?

Kuzu Kulağının Faydaları Nelerdir?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.