DOLAR 32,3434
EURO 34,9448
ALTIN 2.392,62
BIST 10.210,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Messenger için Sevgililer Gününe özel yenilikler!

15.02.2018
A+
A-

Bugün itibariyle ilişkisi olan çiftler Messenger üzerinde açtıkları sohbet penceresinde ilk olarak ekranı kaplayan kalpler ile karşılaşıyorlar. Ayrıca, bu sohbet için özelleştirilen emojilerin neredeyse tamamında kalp yer alıyor.

Birbirlerinin ne zaman çevrimiçi olduğunu görebilen çiftler, takma isimler ve özel yazı renkleri sayesinde konuşmalarını daha özel bir hale getirebiliyorlar.

İnsanların Messenger ile her gün iki milyondan fazla emoji gönderdiklerini açıklayan Facebook, hem kadınlar hem de erkekler arasında en çok ilgi gören ikinci emojinin kalp emojisi olduğunu belirtiyor.

Kısaca yeni özelliklere erişmek için yapmanız gereken ilk şey Facebook’ta ilişki durumuzunu değiştirmek. Başka bir Facebook kullanıcısı ile ilişkiniz olduğunu belirttiğinizde, otomatik olarak o kişiyle aranızda sohbet başlatacağını bildiren Messenger tüm bu yenilikleri kullanımınıza sunacak.

:: Facebook’un Sevgililer Günü için sunduğu yenilikler hakkında ne düşünüyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.