DOLAR 32,1898
EURO 34,9595
ALTIN 2.506,14
BIST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C

Merkezefendi’de İngilizce dil kursu kayıtları başladı

15.09.2023
A+
A-

Merkezefendi Belediyesi tarafından lisede eğitim gören öğrenciler ve 18 yaş üzeri vatandaşlar için ücretsiz A1 seviye İngilizce kursu verilecek.

İlçe genelindeki çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Merkezefendi Belediyesi, eğitim alanında da vatandaşlara desteklerini sürdürüyor. Bu çerçevede Merkezefendi Belediyesi tarafından A1 seviye İngilizce kursu açılacak. Kontenjanla sınırlı olan ücretsiz kurstan, lisede eğitim gören öğrenciler ve 18 yaş üzeri Merkezefendililer faydalanabilecek. Kayıtlar, Adalet Mahallesi 10127 Sokak’ta bulunan Merkez Kütüphane’den yüz yüze yapılacak. Alanında uzman ve deneyimli öğretmenler tarafından verilecek olan kurs programı, temel İngilizce dil bilgisi ve becerilerini geliştirmeyi hedefliyor. Derslerde günlük konuşma, okuma, yazma ve dinleme becerileri üzerinde çalışılacak.

Merkezefendi’de İngilizce dil kursu kayıtları başladı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.