DOLAR 32,3752
EURO 35,0539
ALTIN 2.326,91
BIST 9.118,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Mercedes B serisi baştan sona yenilendi

04.10.2018
A+
A-

Mercedes Benz bu aracı ”sport tourer” olarak adlandırıyor. Eski B serisine nazaran aracın büyüyen hacmi ve iç genişliği oldukça dikkat çekiyor. Yeni B serisinin heybetli bir yapıda olduğunu söyleyebiliriz. Ama bu heybetli yapısına rağmen araç, eski versiyonuna göre çok daha fazla atletik hatlar içeriyor.

Aracın içerisinde yine, yeni A sınıfıyla gelen radikal tasarım dilinin kullanıldığını görüyoruz. Hatchback ya da crossover olarak nitelendirebileceğimiz yeni B serisi, aynı zamanda S serisinde kullanılan güvenlik teknolojilerini barındırıyor.

Motor opsiyonları

Aracın en az 5 farklı motor opsiyonuyla satılması planlanıyor. 7 ileri çift kavramalı otomatik bir şanzımanla gelecek olan yeni B serisinin dizel motorlu versiyonlarında ise 8 ileri DCT şanzıman kullanılacak. Mercedes Benz tarafından, yeni B serisinin, Amerika pazarına sunulmayacağı belirtiliyor.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.