DOLAR 32,1992
EURO 34,7665
ALTIN 2.457,33
BIST 10.335,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Merakla Beklenen Bilim Kurgu Filmi “Dune: Part 2”den İlk Resmi Fragman Geldi [Video]

08.05.2023
A+
A-

2021 yılının Ekim ayında vizyona giren epik bilim kurgu türündeki Dune: Çöl Gezegeni, yayınlandığı ilk günden bu yana epey seviliyor. Geçtiğimiz günlerde ikinci filminden yayınlanan ilk görseller, resmen görsel bir şölen oluşturuyordu. 

2021 yılındaki ilk filmin ardından bu sene tekrar devam filmiyle izleyici karşısına çıkacak olan Dune’dan ilk resmi fragman, geçtiğimiz saatlerde yayınlandı. Fragmanda, Zendaya ve Timothée Chalamet’in evreni kurtarmak için güçlerini birleştirdiğini görüyoruz. 

Merakla beklenen yapımdan ilk resmi fragman geldi

Warner Bros., merakla beklenen bilim kurgu epik devam filmi “Dune: Part 2″nin ilk resmi fragmanını yayınladı. Frank Herbert’in romanından uyarlanan Denis Villeneuve draması ilk Dune filmi, 10 dalda Oscar’a aday gösterildi ve altı dalda ödül kazandı.

İlk filmden iki yıl sonra gelen devam filmi Dune: Part 2, 3 Kasım tarihinde izleyiciler ile buluşacak.

2021 yapımı “Dune”da, Paul Atreides (Timothée Chalamet), şeytani güçler çatışırken ailesinin ve halkının geleceğini güvence altına almak için evrenin en tehlikeli ve en kumlu gezegeni olan Arrakis’e gitmişti. Devam filminde ise Atreides, ailesini yok edenlerden intikam almak için Chani (Zendaya) ve Fremen’lerle bir araya geliyor ve evrenin kaderi tehlikedeyken aşk hayatını dengelemek zorunda kalıyor. 

Fragmanda Paul, Arrakis çöllerinde devasa bir kum solucanının sırtına binerken, Chani ve Fremenler ona tezahürat yapıyor. Stellan Skarsgard’ın Baron Harkonnen’inin yeğeni Feyd Rautha Harkonnen rolünde kel Austin Butler ve Christopher Walken’ın İmparator Shaddam IV’ünün kızı Prenses Irulen rolünde Florence Pugh’un ilk bakışları da bulunuyor. 

Fragman ayrıca, Fremenlerin mistik baharat ilacını tükettiği için mavi gözlere sahip olan Paul’un devasa bir orduya komuta ettiği yaklaşan bir savaşla da dalga geçiyor.

Dune: Part 2 fragmanı için;

Anneleri Mutlu Edecek Teknolojik Hediye Tavsiyeleri

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.