DOLAR 32,2868
EURO 34,7566
ALTIN 2.385,17
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Meme Coin Piyasasında Yükseliş Devam Ediyor

Meme coin piyasasında yükseliş trendi sürüyor! En güncel gelişmeler ve analizler bu içeriğimizde. Yatırım fırsatlarını kaçırmamak için hemen okuyun!

24.04.2024
A+
A-

Kripto para piyasası, meme coin popülaritesindeki artışla hareketleniyor. Birçok meme coin projesi önemli fiyat artışları yaşarken, sektör genelinde yeşil bir gün yaşanıyor. Öne çıkan projeler arasında Bonk Inu (BONK), dogwifhat (WIF), Cat in a Dogs World (MEW) ve BOOK OF MEME (COME) dikkat çekiyor. Liderler Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) ise daha ılımlı kazançlar elde ediyor.

FLOKI ve WIF Yatırımcıları Heyecanlandırıyor

FLOKI ve WIF Yatırımcıları Heyecanlandırıyor

Floki Inu (FLOKI) ve Solana merkezli dogwifhat (WIF) tokenleri yatırımcıların dikkatini çekiyor. FLOKI’nin günlük grafiğinde yükseliş eğilimli bir formasyon tespit edilirken, WIF’in fiyat grafiğinde direnç seviyelerinin kırılmasıyla %20’lik bir fiyat artışı yaşandı. Analistler, her iki token için de olumlu fiyat hareketlerinin devam edebileceğini öngörüyor.

Meme Coin Piyasasında Yükseliş Devam Ediyor

Elon Musk’ın favori meme coin’i DOGE ise günlük olarak sadece %2 yükselirken, SHIB belirli bir hareketlilik göstermedi. Meme coin sektörünün toplam piyasa değeri 58,5 milyar doların üzerinde bulunuyor ve genel olarak %4’lük bir artış yaşanıyor. Analistler, Bitcoin halving etkisiyle SHIB, DOGE ve WIF gibi meme coinler için yakın zamanda daha büyük boğa koşuları öngörüyor.

  • DOGE 2020 yarılanması sırasında değeri çok düşükken, bir yıl sonra 0,70 dolara kadar yükseldi.
  • FLOKI’nin fiyatı 0,000196 dolara ulaşarak %15’lik bir artış gösterdi.
  • WIF’in fiyatında yaşanan %20’lik artış balinaların tokeni biriktirdiğine işaret ediyor.

SHIB, son 30 gün içinde yaklaşık %3 değer kaybetse de, Shiba Inu ekosistemindeki gelişmeler ve TREAT aracılığıyla sağlanan fonlarla geleceğe yönelik umut verici adımlar atılıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter‘da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edebilirsiniz. Ayrıca Telegram ve Youtube kanallarımıza da katılabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.