DOLAR 32,5665
EURO 34,8705
ALTIN 2.425,95
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

Mektebim Ağrı Kampüsünün tanıtımı yapıldı

02.05.2018
A+
A-

Türkiye genelinde 65 kampüs, 200’ün üzerinde okul ve 28 şehirde eğitim veren Mektebim okulları, okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimi veriyor. Ağrı Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Mektebim Ağrı Kampüsü tanıtım programına, Mektebim Ortaokul ve Lise Koordinatörü Emre Oran, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Şafi Erim, İl Mili Eğitim Müdür Yardımcısı İshak Hasanoğlu, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Levent Akbaş ve vatandaşlar katıldı. 

Mektebim Ağrı Kampüsünde spor salonu, kapalı yüzme havuzu, dans salonu, branş derslik ve laboratuvar, kütüphane, konferans salonu, cep sineması, 3D laboratuvarı, teknolojik sınıflar, drama ve satranç dersliği bulunacak. 

Mektebim okullarının tanıtım filmi ile başlayan program, Mektebim Ağrı Kampüsü hakkında yapılan bilgilendirme konuşması ile devam etti. Programda konuşan Mektebim Ortaokul ve Lise Koordinatörü Emre Oran, Mektebim okullarında öğrencilerin okul öncesinden eğitime başlayıp ortaokul ve lise eğitimini burada tamamladıklarını söyledi. Mektebim okullarında yabancı dillerin önemine dikkat çeken Oran, “Özellikle biz de, Almanca, İngilizce ve İspanyolca dersleri bulunmaktadır. Biz ikinci sınıftan itibaren ikinci yabancı dili zorunlu yapıyoruz. Dünya artık bir köy oldu, eskiden kalktığınızda bu coğrafyalardan çıkıp belli yerlere gitmek çok kolay değildi. Ama şimdi internet ve teknolojinin gelişmesiyle insanlar bugün Amerika’da Silikon Vadisi’nde iş buluyor” dedi.  

Abdullah Söylemez



YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.