DOLAR 32,2435
EURO 34,7726
ALTIN 2.437,04
BIST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 20°C

Meizu 17’nin özel Samsung ekranı doğrulandı! Geçtiğimiz günlerde Meizu 17’nin devlete ait posteri sızdırılmıştı. Bugün Weibo’da ortaya çıkan sızıntıyla…

04.05.2020
A+
A-

8 Mayıs Cuma günü tanıtılması planlanan Meizu, bir süredir tüm dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Sızdırılan afiş görselleriyle epeyce küçük delinmiş kamerasının gerçekliği sorgulanırken, donanım özellikleriyle de heyecanlandırıyor.

Delinmiş ekran üzerindeki minik kamera konusu çoğu kaynak göre doğrulansa da, hemen şimdi resmi bir kaynak bulunmuyor. aynı zamanda bugün de Meizu yeni bir poster ile cihazın bazı ekran detaylarını doğruladı. Weibo’da paylaşılan afişle Meizu 17’nin özel bir Samsung AMOLED ekranla geleceği netleşti.

Keza 6.7 inç olması beklenen ekranın 1080 x 2232 piksel çözünürlüğe ve 90Hz onarım hızına sahip olacağı da büyük oranda netleşmiş özellikler arasında.

Beklenen Meizu 17 özellikleri

8 Mayıs’ta tanıtılması beklenen Meizu 17, tasarımının yanı sıra teçhizat özellikleriyle de dikkat çekecek. Qualcomm’un Snapdragon 865 işlemcisi ile gelmesi beklenen aygıt, 8 GB ve 12 GB RAM seçenekleriyle de karşımıza çıkacak.

Adreno 650 GPU ile güçlendirileceği düşünülen cihazda UFS 3.1 128 GB ve 256 GB dahili depolama alanı bulunacak. 30W süratli sıkıntı desteği ve Wi-Fi 6 barındıran cihazın, fiyat performans konusunda da kullanıcıları sevindirmesi bekleniyor. Cuma günü yapılacak lansman ile bütün detayları sizlerle paylaşıyor olacağız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.