DOLAR 32,5680
EURO 34,9508
ALTIN 2.429,58
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

Meizu 17 için beklenen tarih ortaya çıktı ualcomm’un kısa süre önce Snapdragon 865 ve Snapdragon 765 işlemcilerini tanıtmasının ardından, Meizu…

12.12.2019
A+
A-

Meizu, Weibo’da yaptığı bir paylaşımla telefonun çıkış tarihini duyurmuş oldu. Meizu 17 özellikleri ile ilgili ilk bilgiler 13 Aralık’ta açıklanacak. Burada beklentiler yeni kamera teknolojisinin duyurulacağı yönünde.

Şimdilik yeni amiral gemisi hakkında çok fazla detay bulunuyor. Ancak, ortaya çıkan render görüntüler telefonun delikli ekran tasarımı ile geleceğini gösteriyor. Arkada ise üçlü kamera kurulumunun kullanılması bekleniyor. Bu kurulumda ana kamera 48 Megapiksel ya da 64 Megapiksel çözünürlüğe sahip olacak.

Meizu tanıtacağı OMA kamera teknolojisi ile her koşulda iyi fotoğraflar çekmeye odaklanıyor. Ancak, bu teknolojinin diğer yetenekleri için 13 Aralık gününü beklemek gerekiyor.

Meizu daha önce, yeni amiral gemisinin Snapdragon 865 ile geleceğini doğrulamıştı. Telefon, 2020 yılının ilk çeyreğinde tanıtılacak.

Meizu 17 ile ilgili merak edilen bir diğer konu ise 4G’li versiyonunun olup olmayacağı. Snapdragon 865’ten gücünü alan telefon tabii ki 5G teknolojisi ile güçlenecek. Ancak, 5G’nin olmadığı pazarlarda iddiasını korumak için telefonun 4G’li versiyonunu da tanıtabilir.

Redmi K30 ve NEX 3 gibi rakiplere baktığımızda, bu modellerin hem 5G’li hem de 4G’li versiyonları olduğunu görüyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.