DOLAR 32,2579
EURO 34,7007
ALTIN 2.402,04
BIST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 19°C

Mehmet Aslan’ın üniversiteli gence dayak görüntüleri ortaya çıktı!

31.07.2019
A+
A-

Merhum Fahrettin Aslan’ın playboy oğlu Mehmet Aslan’ın şehir eşkıyaları gibi yol keserek Üniversite Öğrencisi Timur Cihan Saylan’ı adamları ile dövdüğü kamera kayıtlarının tamamı FOX TV’de ekrana getirildi.

 

Mehmet Aslan ve adamları, Timur Cihan Sağlam adlı üniversite öğrencisi gencin arabası ile yolunu kesip öldüresiye dövdüğü iddialarını yalanlamıştı. FOX Haberin ele geçirdiği MOBESE kamera kayıtları Mirasyedi magandanın şehir eşkıyaları gibi yol kesip adamları ile birlikte öldüresiye üniversite öğrencisi bir genci öldüresiye drap ettikleri ortaya çıkardı.

FOX habere özel bir röportaj veren Timur Cihan Sağlam yaşadığı dehşeti titreyen ses bir ses tonu ile anlattı. Sağlam, mafyalığa özenen mirasyedi playboy Mehmet Aslan’ın arabası ile yolunu kestiği ve hiçbir şey söylemeden elindeki sopa benzeri şeyle kafasını darp etmeye başladığını anlattı.

Mayfa olmaya özenen playboy Mehmet Aslan, olayın olduğu gece polis ekiplerince yakalanmış, savcılığa sevkedilmiş ve savcılıkta olayı inkar etmişti. Savcılıkta adamları ile Timur Cihan Sağlam arasındaki kavgayı ayıran kişinin kendi olduğunu söyleyen Mehmet Aslan’ın yalanları savcının Aslan’ı inandırıcı bulmayıp emniyetten MOBESE olay yeri kamera kayıtlarının istemesiyle ortaya çıktı.

Görüntülerde Mehmet Aslan kendi arabası ile Timur Cihan Sağlam adlı gencin arabasının yolunu kesiyor. Ardından aracından inerek Sağlam’ın aracının kapısını açıyor. Ve genç üniversite öğrencisini öldürürcesine elindeki sopa ile darp etmeye başlıyor. Timur Cihan Sağlam, Mehmet Aslan ve mafyacılık oynadığı adamlarının saldırısından aracının gazına basarak kaçıp kurtulmaya çalışıyor. Fakat çakma mafya özentisi Mehmet Aslan üniversite öğrencisi genci öldürmeden bırakmamaya niyetli davranıyor. Fakat geç aracının gazına basarak dakikalarca süren vahşet dolu saldırıdan kurtulmayı başarıyor.

Mehmet Aslan hakkında savcılık tarafından hazırlanan iddianamede Türk Ceza kanunun 6 maddesi üzerinden 10,5 yıl ağır hapsi isteniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.