DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 17°C

MediaMarkt’tan 3 Gün 3 Gece fırsatları! İşte indirimler Bedensel mağazalarda alışverişin askıya alındığı şu günlerde, cümbür cemaat internetten alışverişe yönelmiş…

12.05.2020
A+
A-

MediaMarkt kadar başlatılan 3 Gün 3 Gece kampanyası 11 Mayıs itibariyle başladı. 13 Mayıs’a dek devam edecek kampanya için tüketicilerin elini ivedi tutması önemli.

Peki, bu kampanyada hangi ürünler öne çıkıyor?

iPhone XS Max 256 GB

10.499 TL’den 9.499 TL’ye inen fiyatı ile iPhone XS Max 256 GB, kampanyanın öne çıkan ürünlerinden biri. Geçen yılın amiral gemisi olan model, Apple’ın A12 Bionic işlemcisinden kuvvet alıyor. Telefonun arkasında yukardan aşağı içten sıralanan ikili bir kamera kurulumu mevcut. Her iki kamera da 12 Megapiksel çözünürlüğünde.

iPhone XS Max Uzun Başvuru Testi!

iPhone XS Max Uzun Başvuru Formu Testi (UKT) videosu ile karşınızdayız. Apple’ın yeni nesil telefonu hakkındaki bütün deneyimlerimizi bu videoda ortaya döküyoruz.

3174 mAh batarya kapasitesine ve Qi kablosuz sorumluluk desteğine sahip olan XS Max modelinde, Gigabit LTE desteği, Bluetooth 5.0, Lightning girişi, dual band WiFi 802.11 ac desteği gibi özellikler yer alıyor.

Kampanyadan faydalanmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Lenovo Ideapad S145

Amd A6 9225 işlemci ile gelen Lenovo Ideapad S145, 15.6 inçlik bir ekrana sahip. 128 GB sabit disk ve 4 GB DDR4 RAM ile desteklenen dizüstü bilgisayarın işletim sistemi ise tabii fakat Windows 10.

Normalde 2.599 TL’lik fiyat etiketine sahip Ideapad S145, kampanya baştan başa 2.399 TL’den herif buluyor.

Kampanyadan adet edinmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Sony 55 inç uydu alıcılı Smart 4K LED TV

Sony’nin Linux işletim sistemine sahip 55 inçlik televizyonu, dahili uydu alıcısıyla birlikte geliyor. 4K görüş kalitesi sunan televizyonda ClearAudio+ teknolojisi bulunuyor. Bu teknoloji TV sesini alıngan bir şekilde ayarlıyor. Ne izliyor olursanız olun müziği ve diyalogları fazla daha net duymanızı sağlıyor.

4.999 TL yerine 4.799 TL’ye satın alabileceğiniz ürün için buraya tıklayabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.