DOLAR 32,5998
EURO 34,8050
ALTIN 2.488,52
BIST 9.464,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

MediaMarkt mağazaları açılıyor! İşte tarih “Kapanan MediaMarkt mağazaları ne zaman açılıyor?” sorusu cevap buldu. Kapatmak zorunda kalınan mağazalar…

27.05.2020
A+
A-

Corona virüs sebebiyle 22 Mart gününden bari kapalı olan MediaMarkt mağazalarının açılış tarihi açıklandı. Yapılan açıklamaya kadar, 1 Haziran Pazartesi günü, 78 mağaza baştan faaliyete başlayacak.

Ülke genelindeki tüm mağazalarını aynı gün açacak ve 12:00 ile 20:00 saatleri aralarında hizmet verecek olan MediaMarkt Türkiye, çalışanlarının ve teknolojiseverlerin sağlığını koruyarak, onların elektronik mahsul ihtiyaçlarını en konforlu bir şekilde karşılayabilmek için “Güvenle tekrar birlikteyiz” diyerek çeşitli önlemler aldı. Benzer şekilde önlemler çerçevesinde mağaza içerisini de tekrar dekore eden MediaMarkt Türkiye, aldığı tedbirleri ise müşterileri, çalışanları ve mağaza içi almak üzere 3 öbür başlık aşağı topladı. İşte o başlıklar:

– Mağazada bulunabilecek herif sayısını, satmak alanının onda biri olacak şekilde sınıflandıran MediaMarkt Türkiye, açılış ve kapanış saatlerini, mağaza antre ve çıkış kapılarını ve alanlarını da bu doğrultuda yeniden düzenledi. Maksimum müşteri sayısını mağaza içerisindeki uyarı panolarıyla belirtecek olan MediaMarkt, çalışma saatlerini ve afiyet tedbiri uygulamalarını da bu alanlarda bildirecek. Mağaza girişlerine dezenfektanlı paspas ve el dezenfektanı, aynı şekilde reyonlara da el dezenfektanı koyacak, sosyal uzaklık, demo mahsul temizliği ve dezenfektan kullanımı için bilgilendirmeler yapacak olan MediaMarkt, çalışanları aracılığıyla da teknolojiseverlerin denemek isteyeceği demo ürünlerin dezenfekte edilmesini sağlayacak. Bütün bunlara ilave olarak mağaza girişinden çıkışına dek tüm alanlara sosyal mesafenin korunmasına yönelik uyarılar konulacak.

– Mağazalar içinde asansör ve yürüyen merdivenler için sosyal mesafenin korunmasına yönelik uyarılar yapılacak. Bütün mağazalar sabahtan başlangıç öncesi, öğlen ve akşam saatlerinde elde etmek üzere 3 kere temizlenecek. Mağaza içerisindeki ürünleri ise 2 saatte bir defa olmak üzere dezenfekte edecek, ürünleri reyona yerleştirdikten daha sonra dezenfektan ile temizleyecek ve temas edilen ürünlerin temizliğini de temasın hemencecik ardındaki gerçekleştirecek. Alışveriş arabaları da günde 3 defa temizlenecek. Ayrıca oyun alanları gibi imkanlara da hijyen gerekçesiyle bir vakit ara verilecek.

– Teknolojiseverlere hijyen tedbirleri altında en konforlu alışveriş imkanını sunmayı hedefleyen MediaMarkt Türkiye, mediamarkt.com.tr ve Çağrı Merkezinden son hızlı olma çabuk hizmet etmeye devam edecekken aynı zamanda fazla kanallı yönetim yapısı doğru web sitesinden alınan ürünlerin mağazadan teslim alınmasına da olanak tanıyordu. Mağazalarındaki “İnternet Teslimat Noktası”nda da zorunlu tedbirleri uygulamaya bölge MediaMarkt Türkiye, bu alanda da ürün paketlerine hasar vermeden, paketlerin dezenfektan aracılığıyla dezenfekte edilmesini sağlayacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.