DOLAR 32,3007
EURO 34,8023
ALTIN 2.417,13
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C

Palyaço Fobisi Olanların Uzak Durması Gereken Korku Filmi Separation’ın Fragmanı Yayınlandı

27.03.2021
A+
A-

Orphan: First Kill, The Devil Inside, The Boy gibi ses getiren korku filmlerinin arkasındaki isim olan yönetmen William Brent Bell’in palyaço fobisi olanlara ekranları kırdıracak yeni korku filmi Separation’ın fragmanı yayınlandı.

Filmde, Mamie Gummer tarafından canlandıran avukat annesi Maggie ile Rupert Friend tarafından canlandırılan sanatçı babası Jeff arasındaki çekişmede sıkışan Violet McGraw’ın canlandırdığı sekiz yaşındaki Jenny, içinde bulunduğu bunalımda babasının Grisly Kin adlı kuklalarıyla yakınlık kuruyor.

kukla

Anne Maggie, trajik bir şekilde hayatını kaybedince Jeff ve Jenny, yeni bir hayata başlamak için birbirlerine daha da yaklaşıyorlar. Ancak Brian Cox tarafından canlandıran Maggie’nin babası velayet davası açtığında ve Jenny’nin bakıcısı Samantha evin kadını olmaya karar verdiğinde Jeff ve Jenny’nin yeni hayatı, pek de planlandığı gibi ilerlemiyor.

Separation, hayalet kuklalar üzerine inşa edilmiş bir korku filmi olsa da kukla tasarımları, palyaço fobisi olanları da fazlasıyla germeyi başaracak türden. Bu nedenle aşağıda yer alan fragmanın palyaço fobisi olanlar için çok da eğlenceli olmadığını peşin peşin söyleyelim.

Separation fragmanı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.