DOLAR 32,3852
EURO 35,0493
ALTIN 2.326,85
BIST 9.128,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Mate 30 rakibi: Honor V30 için tarih belli oldu Mate 30 ve Mate 30 Pro’nun piyasaya sürülmesi ile Huawei’nin alt markası Honor’un yeni amiral gemilerini…

12.11.2019
A+
A-

Bu kapsamda Honor V30, 26 Kasım tarihinde tanıtılacak. Tanıtım etkinliği için hazırlanan afişler Weibo’da paylaşıldı. Honor V20 delikli ekrana sahip ilk akıllı telefon unvanı ile piyasaya sürülmüştü. Honor V30 bu tasarımı koruyacak.

Ancak, Galaxy S10 Plus ile benzer şekilde iki ön kamera yer alacağı için dairesel yerine oval bir ekran deliğine yer veriliyor. Gelecek yılın ilk haftalarında View 30 adındaki telefon için ayrı bir etkinlik bekleniyordu, sızdırılan görüntüler telefonun Vera 30 olarak adlandırılacağını doğruluyor.

Ek olarak Honor’un yeniden adlandırma stratejisini izleyebileceği dile getiriliyor Yani, telefon Huawei’nin sıkça uyguladığı bu strateji kapsamında farklı bölgelerde farklı isimler ile satışa sunulabilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.