DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

MasterChef Türkiye Yarışmacılarından Safanur Elendi mi? MasterChef Safanur Kim?

30.11.2021
A+
A-

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Tv8 ekranlarının popüler yarışması MasterChef Türkiye’de pazar günü eleme gecesi yaşandı. MasterChef’in eleme potasına giren isimlerden biri de Safanur oldu. Peki, MasterChef Türkiye yarışmacılarından Safanur kimdir? İşte MasterChef Safanur hakkındaki tüm bilgiler…

28 Kasım 2021 akşamı MasterChef Türkiye yarışma programında milyonları ekran başına kitleyen bir eleme gecesi yaşandı. Eleme potasındaki isimler Araz, Hasan, Mert, Pelin, Safanur ve Görkem son bölümde ana malzemesi pancar olan bir yemek yaptılar. Potadan çıkan isimlerden biri de Safanur oldu. Peki, MasterChef Safanur kim, nereli, kaç yaşında?

Safanur Bol Kimdir?

Popüler yemek yarışması MasterChef Türkiye’de rekabet hız kesmeden devam ediyor. 28 Kasım Pazar akşamı yaşanan eleme gecesinde potaya giren isimlerden biri de Safanur oldu. 19 Ağustos 1998 tarihinde doğan Safanur Bol, yarışmanın en genç isimlerinden. 23 yaşındaki Safanur, Bursa’nın Gemlik ilçesinde dünyaya geldi. Kendinden büyük iki kardeşi olan Safanur, liseye kadar Bursa’da yaşadı. Daha sonra İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları ve Yönetimi Bölümü’nü kazanan MasterChef Safanur, altı yıldır İzmir’de yaşıyor. MasterChef Safanur, şu anda Ege Üniversitesi’nde Agroekoloji ve Sürdürülebilir Tarım üzerine yüksek lisans yapıyor.

MasterChef Safanur, daha önce Fransa’nın Lyon kentinde bulunan Michelin yıldızlı La Mere Brazier’de staj yaptı. Safanur, 2016 yılında üniversiteye başladığı günden bu yana zorunlu stajları haricinde, kendini geliştirmek ve teorik bilgilerini pratikte de uygulamak için çeşitli yerlerde çalıştı. Şu anda ise İzmir’de bir pastanenin şefi olarak kariyerini sürdürüyor.

Geçtiğimiz hafta eleme potasından çıkan yarışmacı, “Ne hakkettiğim yerde ne de hayal ettiğim yerdeyim” diyerek mücadelesini sürdüreceğini belirtiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.