DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales İçin Her Detayı Kalite Kokan 30 Saniyelik Reklam Yayınlandı

05.11.2020
A+
A-

PlayStation 5’in en çok beklenen özel oyunları arasında olan Marvel’s Spider-Man: Miles Morales’ten herkesin ağzını açık bırakacak kısa bir sinematik reklam yayınlandı. Sony’nin yeni konsolunun tüm gücünü umarsızca kullanan oyun, PlayStation 5’in ilk çıktığı günde erişilebilir olacak.

Yayınlanan 30 saniyelik videoda, sahnelerin gerçek oyundan gelmediği bilgisi yer alıyor. Yani, oyunu oynadığımızda bu grafiklerle karşılaşmayacağız, ancak oyunun daha önce yayınlanan oynanış videolarının da son derece sağlam grafiklerle geleceğini görmüştük. Yayınlanan fragmanın gerçek oynanış videosu olmadığı gerçeğini bir kenarı bırakırsak, karşımızda son derece iddialı bir TV reklamı olduğunu görüyoruz. 

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales – Be Yourself TV reklamı:

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, yeni bir oyun olsa da Ultimate sürümüyle önceki oyun olan Marvel’s Spider-Man’i de sunacak. Oyun, 12 Kasım’da PlayStation 5’le birlikte çıkış yapacak. Ülkemizde ise 19 Kasım’da yine PS5’in lansmanıyla birlikte erişmeye başlayacağız.

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales oynanış videosu da yayınlanmıştı

Insomniac Games tarafından geliştirilen Marvel’s Spider-Man: Miles Morales için, geçtiğimiz aylarda oyunda nasıl bir deneyim yaşayacağımızı daha iyi göstermek için 7 dakikalık bir oynanış videosu yayınlamıştı. Oynanış videosuna baktığımızda son derece detaylı bir şehir ve büyüleyici grafikleri görüyoruz. 

Peki sizler Marvel’s Spider-Man: Miles Morales’in yayınlanan TV reklamı ve oynanış videoları hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.