DOLAR 32,3294
EURO 35,1232
ALTIN 2.302,47
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Marvel’ın Black Panther’ı Chadwick Boseman Hayatını Kaybetti

31.08.2020
A+
A-

Marvel’ın sevilen yapımlarından Black Panther’ın başrol oyuncusu Chadwick Boseman, 4 yıldır savaştığı kolon kanserine bugün yenik düştü. Başarılı aktör, henüz 43 yaşındayken hayatını kaybetti. Chadwick Boseman’ın ölüm haberi kendisinin resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşıldı.

Yapılan paylaşımda Chadwick Boseman’a 2016 yılında üçüncü evre kolon kanseri tanısı koyulduğu ve son 4 yılda kanserin dördüncü evreye ilerlediği bilgisi yer aldı. Chadwick Bossman, son dört yıl içinde bulunduğu tüm yapımlarda geçirdiği sayısız ameliyat ve kemoterapiyle eş zamanlı olarak yer aldı.

Kendi evinde ailesinin yanında hayatını kaybetti:

chadwick boseman

Chadwick Boseman’ın paylaşılan ölüm haberine göre ünlü aktör, kendi evinde eşinin ve ailesinin yanında hayata gözlerini yumdu. Resmi hesap üzerinden paylaşım yapan aile, takipçilerden içinde bulundukları şu zor zamanlarda gizliliklerine saygı duymaya devam etmelerini rica etti.

Chadwick Boseman, bugüne kadar pek çok filmde ve dizide rol alan bir isim oldu. Get on Up, 42 ve Da 5 Bloods gibi başarılı yapımlarının yanı sıra aktör, Marvel’ın Black Panther yapımında T’Challa rolünü oynadı ve birçok Marvel hayranının beğenisini toplamayı başardı.

chadwick boseman

Marvel Studios başkanı Kevin Feige, Chadwick Boseman’ın ölümü hakkında ‘Fazlasıyla yıkıcı.‘ ifadesini kullandı. Hollywood Reporter’a konuşan Feige, Boseman’ın sete her adım atışında etrafa karizma ve neşe yaydığını belirtti. Feige, Boseman’ın zeki, kibar ve güçlü bir insan olduğunu da söyledi.

Chadwick Boseman’ın ölüm haberinin ardından Twitter’da pek çok ünlü isim Boseman’ın ölümü hakkında paylaşımda bulundu. Ünlü isimler, Boseman’ın ölümünün çok üzücü olduğunu ve özleneceğini ifade etti. 1977 doğumlu başarılı oyuncunun ölümü, Marvel hayranlarını da epey etkiledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.