DOLAR 32,4542
EURO 34,6446
ALTIN 2.391,36
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 20°C

Mobil oyunlar ve aksesuarlar- Kısayol # Bölüm 6

08.11.2018
A+
A-

Hepsiburada sosyal medya hesaplarından izleyebileceğiniz Kısayol programının altıncı bölümüyle sizleri baş başa bırakıyoruz. Her Perşembe akşamı saat 19.00’da sizleri Kısayol programımıza bekliyoruz. Herkese iyi seyirler… 

Hepsiburada YouTube kanalı
Hepsiburada Facebook sayfası
Hepsiburada Instagram sayfası

Geleceğe dönüş – Kısayol # Bölüm 1

HepsiTV’de her Perşembe akşamı saat 19.00’da yayınlanan yeni teknoloji programımız Kısayol başladı. İlk bölümümüz “Geleceğe Dönüş” sizlerle. İyi seyirler…

Sesli asistanların evrimi – Kısayol # Bölüm 2

HepsiTV’de her Perşembe akşamı saat 19.00’da yayınlanan yeni teknoloji programımız Kısayol başladı. İkinci bölümümüz “Sesli asistanların evrimi” sizlerle!

Telefon kameraları ve yapay zeka – Kısayol # Bölüm 3

HepsiTV’de her Perşembe akşamı saat 19.00’da yayınlanan yeni teknoloji programımız Kısayol başladı. Üçüncü bölümümüz “Telefon kameraları ve yapay zeka” sizlerle

Akıllı saatler en iyi arkadaşınız olur mu? – Kısayol # Bölüm 4

HepsiTV’de her Perşembe akşamı saat 19.00’da yayınlanan yeni teknoloji programımız Kısayol başladı. Dördüncü bölümümüz “Akıllı saatler en yakın arkadaşımız mı?” sizlerle

Hızlı şarj teknolojileri ve aksesuarlar- Kısayol # Bölüm 5

Yeni teknoloji programımız Kısayol başladı. Beşinci bölümümüz “Hızlı şarj teknolojileri ve aksesuarlar” sizlerle. Önceki bölümleri aşağıdaki linklere tıklayarak izleyebilirsiniz.

Altınca bölümde nelerden bahsettik?

Haftanın Gündemi

Apple Face ID yeni özellikleriyle dikkat çekecek!

Analist Ming-Chi Kuo gelecek yılki iPhone’larda Apple Face ID teknolojisi üzerinde özenle duracak ve önemli yenilikler getirecek notunu detaylarıyla paylaştı!

Qualcomm’un yeni nesil işlemcileri ortaya çıktı!

Qualcomm orta segment işlemcileri ile oldukça iddialı geliyor. Geçtiğimiz saatlerde yayınlanan rapor ile birlikte, Qualcomm’un yeni nesil orta segment işlemcileri gün yüzüne çıkartıldı.

PUBG’nin PS4 için çıkış tarihi açıklandı!

Geçen yılın ve bu yılın en popüler Battle-Royale oyunlarından biri olan PlayerUnkown’s Battlegrounds yepyeni bir platforma geliyor. Sonunda PUBG PS4 versiyonu gerçek oluyor!

5 kameralı Nokia 9 modelinden yeni detaylar!

5 kameralı Nokia 9 Pureview modelinden yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Gelen detaylar ile birlikte merakla beklenen 5 kameralı Nokia modelinin, kod adı belli oldu.

Instagram yeni profil tasarımını test ediyor!
Instagram yeni profil tasarımını test ediyor!

Instagram kullanıcılarına yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz saatlerde paylaşılan rapora göre Instagram’ın yeni profil tasarımı üzerinde çalıştığı gün yüzüne çıkartıldı.

Piyasadaki en güçlü Android telefonlar açıklandı!

Popüler benchmark uygulaması AnTuTU, Ekim 2018 için en güçlü akıllı telefonları açıkladı. İşte piyasadaki en güçlü Android telefonlar!

Bunları Biliyor Muydunuz? (Teknolojinin Doğru Bilinen Yanlışları)

Bu bölümümüzde, her zaman olduğu gibi doğru bilinen yanlışları ve birbirinden ilginç durumları sizler ile paylaşıyoruz.

Yüksek ping süresi iyi midir?
En çok satan oyun konsolu hangisidir?
Sony’nin ilk ürettiği ürün nedir?
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.