DOLAR 32,5994
EURO 34,8008
ALTIN 2.504,12
BIST 9.483,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Marvel Patronu Kevin Feige, İptal Edilen Batgirl Filminin Yönetmenlerine Destek Mesajı Gönderdi

06.08.2022
A+
A-

Süper kahraman yapımları ile tanıdığımız DC, birçok yeni filmiyle karşımıza çıkmaya hazırlanırken geçtiğimiz günlerde yapılan bir açıklama, hayranların bir süredir beklediği bir filmin iptal edildiğini göstermişti. Warner Bros. ve DC Films, prodüksiyonunun son aşamalarında olan Batgirl filminin izleyici testinden geçemediği için çıkış yapamayacağını duyurmuştu.

Bu haber, sinema dünyasında büyük yankı yaratmıştı. Batgirl’ün yönetmenleri, yaptığı açıklamalarda 90 milyon dolarlık filmin iptali karşısında şok olduklarını açıklamış, filmin gösterilmesini istediklerini belirtmişti. Warner Bros’un kararına gelen tepkiler sürerken şimdi de süper kahraman yapımlarıyla tanınan Marvel cephesinden konuyla ilgili açıklama geldi.

Marvel patronu Kevin Feige, Batgirl’ün yönetmenlerine destek için ulaştı

Batgirl’ün yönetmenleri Adil El Arbi ve Bilall Fallah, Marvel Stüdyoları Başkanı Kevin Feige’nin konuyla ilgili kendilerine bir e-posta gönderdiğini açıkladı. Mesajın ekran görüntüsünü paylaşan El Arbi, “Teşekkürler Kevin kardeş” ifadelerini kullandı.

Feige, gönderdiği e-postada Batgirl filmi hakkındaki haberlerden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Marvel patronu, geçtiğimiz günlerde evlenen El Arbi’yi kutlamayı da ihmal etmedi. El Arbi ve Fallah, bu düğün sırasında Warner Bros.’un iptal kararını öğrenmişlerdi. Son olarak Feige, MCU’nun geçtiğimiz aylarda çıkan yeni dizisi Ms. Marvel’ın iki bölümünü yöneten ikiliye çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Bunların yanı sıra Arbi, dünya çapından birçok insanın kendilerine ulaştığını Instagram üzerinden belirtti. Ünlü yönetmenler Edgar Wright ve James Gunn, Batgirl’ün rafa kaldırılması ile ilgili ikiliye ulaşanlar ve onları destekleyenler arasındaydı. Arbi de aldıkları desteğin bu zor dönemde onlara yardımcı olduğunu vurguladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.