DOLAR 32,3804
EURO 34,6722
ALTIN 2.393,34
BIST 10.069,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C

Marvel Filmleri Yönetmeninden Şaşırtan İtiraf: “Sonsuzluk Taşları’nın Hikayesini 1,5 Saatte Yazdım, Bir Şeyler Uydurdum İşte”

09.05.2023
A+
A-

MCU’nun temellerini oluşturan, Zihin, Gerçeklik, Uzay, Güç, Ruh ve Zaman taşlarıdan oluşan Sonsuzluk Taşları, evrenin hikâyesine baktığımızda birçok kişi için oldukça etkileyici bir hikâyeye sahip.

Bu taşlar, üçüncü faz ile Thanos’un elinden kurtarılmıştı. Bu aşamaya kadar gelen tüm filmlerin temelini oluşturan taşlar hakkında ise bugün, pek çok kişiyi şaşırtacak bir itiraf geldi.

Sonsuzluk Taşları’nın ve MCU’nun hikâyesi, bir buçuk saatte yazılmış:

sonsuzluk taşları

Phase Zero ile röportaj yapan James Gunn, Galaksi’nin Koruyucuları filminde Koleksiyoncu’nun (Collector) tüm Sonsuzluk Taşları’nı ve işlevini anlattığı sahneyi bir buçuk saatte yazdığını söyledi. Yani taşların hikâyesi, aslında bir buçuk saatlik bir düşüncenin sonucuydu.

Üstelik Gunn, bu hikâyeyi anlatırken “Bir şeyler uydurdum işte” ifadesini kullandı. Kendisinin yaptığı açıklamanın tamamı şu şekildeydi:

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.