DOLAR 32,3520
EURO 34,7850
ALTIN 2.394,20
BIST 10.268,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Samsung Galaxy Fold 2 için detaylar netleşiyor Yeni sızıntılar ile birlikte Samsung Galaxy Fold 2 özellikleri de ortaya çıkıyor. Bu yılın ortasında…

14.04.2020
A+
A-

Daha önce belli olan detaylara bazı özellikler daha ekleniyor. Belli olan ilk detaylara göre telefon tasarım tarafında yeni çıkan S20 ailesine benzeyeceği ve 7.7 inç büyüklüğünde AMOLED ekrana sahip olacağı görülmüştü.

Telefonun ekran tarafında 120 Hz  yenileme hızına yer verileceği ve ekranın katlanabilir tarafında 6.4 inç boyutunda Full HD Super AMOLED ekran kullanılacağı ortaya çıkmıştı.

Galaxy Fold 2 Rumor)
– Increased external display size
– No S-PEN
– Around 229g
– Martian Green, Astro Blue added
(Colors may vary depending on the region to be released)
source : https://t.co/YIhxVlUpE0

— Sleepy Kuma (@Kuma_Sleepy) April 13, 2020

Yeni sızıntılarla birlikte telefonda artık, artırılmış harici ekran boyutunun yer alacağı, S-PEN olmayacağı ve ağırlığının ise 229 gr olacağı ortaya çıktı.

Bununla birlikte telefon için yeşil ve mavi renk seçenekleri de eklendi. Elbette bu renk seçenekleri satışa sunulduğu bölgeye göre de değişebiliyor.

Yine de telefonun çıkmasına daha birkaç ay süre varken birçok detayının ortaya çıktığına şahitlik ediyoruz. Samsung Galaxy Fold 2‘nin, Galaxy Note 20 ile birlikte temmuz veya ağustos aylarında piyasaya sürülmesi bekleniyor .

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.