DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

Martha Stewart’tan estetik itirafı: Yaşımı göstermek istemiyorum

ABD’li iş insanı, yazar ve televizyon yıldızı Martha Stewart, kendi adını taşıyan podcast programında yaptırdığı estetik işlemleri tek tek saydı.

09.02.2024
A+
A-

Ünlü televizyon yıldızı Martha Stewart, ‘The Martha Stewart Podcast’ adlı podcast programında halkın görünüşüne olan takıntısına değindi.

Programına konuk olarak katılan kozmetik dermatoloğu Dr. Dan Belkin ile konuşan 82 yaşındaki ünlü isim, “İnternette paylaştığım bir selfie’mi gördüklerinde herkes çok ilgileniyor. Yüz gerdirmemle, işlemi kime yaptırdığımla, ne zaman yaptırdığımla ve fotoğrafta ne kadar photosop olduğuyla ilgili o kadar çok yorum geliyor ki, durumu açıklığa kavuşturmak istiyorum” dedi.

1967’DEN BU YANA CİLT BAKIMI YAPTIRIYOR

Stewart, ardından doktorunun kendisine yılda iki kez uyguladığı dolgu, lazer ve mikro akım tedavilerinin yanı sıra, 1967’den beri rutin olarak cilt bakımı yaptırdığını açıkladı.

Ayrıca formunu korumak için yediklerine çok dikkat ettiğini ifade eden Martha  Stewart, egzersizi ana önceliği olarak tuttuğunu söyledi.

“KAÇ YAŞINDA OLDUĞUMU KİMSE ANLAMASIN İSTİYORUM”

Ayrıca yaşını göstermek istemediğini itiraf eden Martha Stewart, “Kaç yaşında olduğumu kimse anlamasın istiyorum” dedi. Stewart; “Yaş ve yaşlanmak hakkında çok fazla düşünmüyorum ama yaşımı hiç göstermek istemiyorum” itirafında bulundu. Stewart, bu sebeple yaptırdığı işlemler için de “İşte bu yüzden gerçekten çok çalışıyorum” dedi.

“ESTETİK AMELİYAT OLMADIM”

Cildi yaşlanmasın diye güneşten kaçındığını ve asla güneş koruyucu kullanmadan dışarı çıkmadığını söyleyen Martha Stewart, estetik müdahaleler yaptırsa da asla bıçak altına yatmadığını ve estetik amaçlı ameliyat geçirmediğini söylüyor.

“Hiçbir zaman estetik ameliyat olmadım” diyen Martha Stewart, “Bunu kesinlikle söyleyebilirsiniz. Yüzümde, boynumda ya da sırtımda bıçak yok” ifadelerini kullandı.

NTV

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.