DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Mart ayı boyunca Instagram’ı ele geçiren o trend parçalar

20.03.2020
A+
A-
1Chunky botlar

Chunky botlar

Aslında Chunky botlar, sadece Mart ayına özel bir etki yaratmadı. Geride bıraktığımız 2019 yılı boyunca neredeyse tüm modaya yön veren bu kaba, kalın tabanlı botlar; arz ve talep dengesini korumakta zorlanıyor! Çünkü havaların ısınmasına rağmen bu botlardan vazgeçemeyen kişi sayısı oldukça fazla…

2Maskülen yelekler

Maskülen yelekler

Yeni sezon koleksiyonlarının raflarda yer alması ile görmeye başladığımız parçalar arasında belki de görmeyi hiç beklemediğimiz bir trend bizi bekliyor; maskülen yelekler! Kombinlemesi bir o kadar zor, ancak doğru kombinlendiğinde size trend bir görünüm sağlayacak bu parça, birçok markanın imzası haline gelecek.

3Kısa ceketler

Kısa ceketler

Biliyoruz, bel hizasında biten kısa ceketlerin modasının çoktan geçtiğini düşünüyorsunuz. Ancak durum öyle değil! Kısa ceketleri kalem etekleriniz, jeanleriniz ve hatta elbiseleriniz ile kombinleme özgürlüğü bu bahar ayları ile beraber sizin olacak.

4Blazer ceketler

Blazer ceketler

Blazer ceketler, modaya yön vermeye devam ediyor. Ancak eski, sıkıcı ve dar tavırlarını bırakıp, daha oversize kesimli modeller ile karşımıza çıkıyorlar. Kombinleme özgürlüğünüz ise tamamen hayal gücünüz ile sınırlı!

5Denim görünümler

Denim görünümler

Denim görünümler, belki de Mart ayının bize kattığı en net trendler arasında. İki parçadan oluşan denim takımlar, tulumlar ya da elbiseler; her yer artık vücut hatlarını ortaya çıkaran baştan aşağı denim kumaştan oluşan parçalar ile çevrili!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.