DOLAR 32,5874
EURO 34,7793
ALTIN 2.506,64
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Yeni başlangıçların habercisi: ‘FLU’

07.07.2021
A+
A-

Özlem Süer White’ın 2021 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu içinde yer alan FLU, dört farklı hayattan esinlenilerek hazırlandı.

Süer: “Yeni dünyanın yeni konseptlerinden alınan ilhamla gerçekleştirdiğimiz çekimde baharın gelişiyle yeni başlangıçlar ve Doğa Ana’nın yeniden canlanması temalarını öne çıkardık. Koleksiyona materyal ve materyalin üst üstelik hissiyle flu bir şiirsel dili ve görselliği hakim kıldık. Aynı zamanda parlak beyazdan inci beje uzanan ton geçişlerini, ışık yansımaları ve parıltılarla zenginleştirdik. Yarı transparan bu his, renk skalasında olduğu gibi modellerin heykelsi formlarında yeniden tanımlandı. Flu geçişlerle ve rüya gerçek arası imajların vurgulandığı çekim performansında dört farklı hayattan (Bütüncül Bale Sanatçısı – Ayça Anıl, Modern Dansçı – Alara Mortazavi, Tasarım Eğitimi Gören Genç Bir Model – Naz Sancaklı, Deneyimli Model – Anastacia Guseva) ilham aldık. Uçuşan tüllerin hafifliğini glam işlemeler tamamladığı, saç aksesuarları ve seçkin takıların minimal görüntüyle tezat bir elegans yarattığı çekimde yeni dünyanın yeniden tanımlanan gelinlikleri yer buldu” dedi.

Karantinada Sıkılan Ruhumuza Gelinlikler İyi Gelecek

Karantinada Sıkılan Ruhumuza Gelinlikler İyi Gelecek

Özlem Süer White 2021 İlkbahar – Yaz Koleksiyonunda farklı kol detaylı, Retro çan kollu veya büyük kabarık (puffy) kollu gelinlikler yer alıyor. Oyuncaklı ışıltılardan, pastel siluetlere, statement kollardan fiyonklara kadar pek çok ikonik trend hayatımızda olacak. Renk tonlarında ise beyaz saltanatını yer yer bebek pembesi, pudra ve mavi tonlarına bırakacak. Üst üste inci tonlamalarıyla hafif pastelsi yaklaşımlarla katlı tüller, çok özel inci tonlamalarıyla işçilikli, farklı sırt detayları ile uzanan kuyruk etkileri gelinleri ardından izlenmeye değer kılacak başka bir zarafet olarak ortaya çıkacak.

Yeni koleksiyonunda alışık olmadığımız sırt detayları düğmeler ve dev fiyonklarla sergileniyor. Her zamankinden daha uzun etekler özlenen ihtişama verilen bir selam gibi. Dantel de modern yorumlarıyla koleksiyon içinde yer alıyor. Pelerin ve kaftan gibi extravaganza etkiler taşıyan gelinlik tamamlayıcıları da 2021 yılının karakteristik detaylarından. Kol ve omuz detaylarında olduğu gibi yaka ve boyunda da heykelsi, alışılmadık formlar zarafeti gözler önüne seriyor. Tüm bu ihtişam ve karakteristikliğe ek olarak süper şık ve yalın ikili takımlar ile nikah elbiseleri de yılın trendleri arasında yer alıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.