DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Mardin Artuklu’de İki Kadın Kardeş ve Bir Kadının Ölümü Hakkında Son Dakika

Mardin Artuklu’de iki kadın kardeş ve bir kadının ölümüyle ilgili son dakika gelişmeleri, olayın ayrıntıları ve araştırma süreci haberimizde.

22.08.2025
A+
A-

Artuklu ilçesinin Teker Mahallesi Yeniyol Üstü Küme Evler bölgesinde yaşayan Leyla, 60, ve ablası Muatter Işıktaş, 65, haber alamayınca yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Bölgeye ulaşan sağlık, polis ve itfaiye ekipleri kapıyı açtı ve iki kardeşin cansız bedenleriyle karşılaştı. İlk incelemeye göre kararanların yaklaşık 10 gün önce yaşamını yitirdiği değerlendirildi. Olay yeri inceleme ekipleri ve savcının çalışmasının ardından cenazeler Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, buradan otopsi için Diyarbakır Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Bu arada Artuklu’da aynı gün başka bir ölüm olayı daha meydana geldi. Yalım Mahallesi’ndeki iki katlı müstakil evde yaşayan Cemile Arslanhan, 60, bir süre haber alamayınca yakınları tarafından evin üst katında hareketsiz yatarken bulundu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Arslanhan’ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Kadının cenazesi, kesin ölüm nedeninin tespiti için Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.