Manavgat Dolmuş Durağında Baygın Şahıs: Polis ve Sağlık Ekiplerinin Hızlı Müdahalesi
Manavgat dolmuş durağında baygın şahıs için polis ve sağlık ekiplerinin hızlı müdahalesiyle olay anı güvenli şekilde kontrol altına alındı.
Antalya Manavgat ilçesinde dolmuş durağında baygın halde yatan bir kişinin ihbarı, 112 Acil Çağrı Merkezi üzerinden polise ve sağlık ekiplerine hızlıca iletildi. Olay yerine gelen ekipler, V.Y. adlı şahsı oturma grubunda kendinden geçmiş halde buldu ve uzun süren uğraşlar sonucunda uyandırdı. Şahsın madde etkisi altında olduğu ileri sürülürken, çevrede bulunan polisler kendisine yardımcı oldu.
İlk müdahalenin ardından V.Y., kestirip toparlanmaya çalıştı. Bu sırada yanında bulunan Yunus polisleri, kendisine destek oldu ve onunla yakından ilgilendi. V.Y., uzun süre ambulansa binmeyi reddetti; fakat bir polis memurunun “Ben de ambulansta senin yanında olacağım” sözleriyle ikna olarak hastaneye götürülmeye karar verdi.
Olay, 112 sağlık ekipleri ile Manavgat Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Yunus ekiplerinin koordineli çalışmasıyla sonuçlandı. Hasta, Manavgat Devlet Hastanesi’ne sevk edildi ve gerekli sağlık kontrollerine tabi tutuldu. Olayla ilgili inceleme ve tıbbi durum değerlendirmesi sürüyor.