Mameki Fest Tunceli’de Coşkuyla Sona Erdi
Mameki Fest Tunceli’de coşkuyla sona erdi: renkli etkinlikler, sanat dolu anlar ve unutulmaz anlar ile şehir festivali finali.
Mameki Parkı’nda üç gün boyunca süren ve çeşitli etkinliklerle zenginleşen festival, Tunceli’de sona erdi. Kentin Valiliği ve Fırat Kalkınma Ajansı’nın işbirliğiyle düzenlenen festivalin adı “Can Cana Tunceli” olarak belirlendi.
Etkinlik programında çocuklar ve yetişkinler için spor, sanat ve kültür dallarında pek çok aktivite yer aldı. Belirli saatlerde festival alanına gelen ziyaretçiler, oyun stantlarında eğlenceli vakit geçirdi ve çocuklarıyla birlikte keyifli anlar yaşadı.
Festivalin son gününde Grup Arjen ile halk müziği sanatçısı Sevcan Orhan sahne aldı. Orhan, repertuarında “Dersim Dört Dağ İçinde”, “Yar Elde Kaldıktan Sonra”, “Kırılsın Ellerim”, “Bu Sevdadan Kurtulayım” ve “Bahçada Yeşil Çınar” gibi eserleri seslendirdi. Vatandaşlar da şarkılara eşlik ederek halaylar çekti.
Kaynak: AA / Sidar Can Eren – Kültür Sanat