DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

Madonna: “Çocuklarımla ilişkimi bitirdim”

08.05.2019
A+
A-

BBC Türkçe’nin aktardığına göre Vogue Dergisi’ne konuşan Madonna “Çocuklarıma 13 yaşına geldiklerinde cep telefonu vererek hata ettim. Çocuklarımla ilişkimi bitirdi. Bütünüyle değil elbette ama telefonlar hayatlarının çok çok büyük bir parçası haline geldi. Görsellere boğuldular ve kendilerini diğer insanlarla kıyaslamaya başladılar. Bu gelişimleri için çok kötü” dedi.

6 çocuğu olan Madonna Portekiz’in Lizbon kentinde yaşarken zamanın çoğunun çocukları okula getirip götürmek ya da küçük oğlunu futbol maçlarına taşımakla geçtiğini ve yalnız hissettiğini söyledi.

Madonna evlatlık oğlu David’in telefonundan mahrum bırakıldığını ve çocukları arasında en çok David’in ona benzediğini de ekledi.

“En fazla ortak noktam onunla var. Beni anladığını seziyorum” dedi. David Lizbon’da Benfica futbol kulübünün akademisinde yetişiyor.

Buna karşın pop yıldızı 22 yaşındaki kızı Lourdes’un sosyal medya alışkanlıkları konusunda sitemkar. “Dürtüleri benimki gibi değil. Sosyal medyanın ona baş belası olduğunu ve onda ‘İnsanlar bana Madonna’nın kızı olduğum için bazı şeyler verecek’ hissi yarattığını hissediyorum. Ona diğer ünlü insanların çocuklarından örnekler veriyorum. Ünlü birinin kızı olabilirsin ama yapacaklarınla ciddiye alınırsın…”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.