DOLAR 32,3147
EURO 34,6684
ALTIN 2.409,50
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

LG’den çeviri yapan kulaklık!

21.08.2018
A+
A-
Samsung’un dev ekranlı tableti geri geliyor!

Samsung’un 3 yıl evvel piyasaya sunduğu dev ekranlı tableti Galaxy View yenilenerek karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. İşte Galaxy View 2 hakkındaki ilk bilgiler.

Bu iki yeni kulaklık bluetooth ile telefonunuza bağlanıyor. Şu an için açıklanan ekstra bir özellik yok ancak LG telefonlarla daha iyi çalışmasını bekliyoruz. İki kulaklıktan sadece Ultra SE’de çevre seslerini güçlü bir filtre bulunuyor. Platinum’da ise daha pasif bir filtreleme kullanılmış. Kulaklıklar 16 gram ağırlığında.

Boyuna takılan bir bluetooth kulaklık için hafif denilebilir. İki kulaklıkta da Neodim mıknatıs kullanılmış. Bluetooth kulaklıklarda genellikle ferrit ya da neodim mıknatıs kullanıyor. Bu mıknatısı kullanan cihazlar daha hafif olmanın yanı sıra daha temiz bir bas ve tiz sesi verebiliyor.

Kulaklığın en merak edilen özelliği çeviri hizmeti. Sadece bir düğmeye basarak kulaklık algıladığı sesleri size Google Asistan yardımıyla anında çevirebiliyor. Tabii ki kulaklığı denemeden ne kadar başarılı olduğunu anlamak zor.

Google çeviri hizmeti son aldığı güncelleme sonrası eskisine nazaran iyi sonuçlar vermeye başladı. Tabii ki cümle kurma mantığı farklı olan ve sondan eklemeli Türkçe’ye, İngilizce’den çeviri yapmak çok zor. Bu yüzden Google Çeviri hizmetinin kullanıcılardan aldığı geri bildirimlerle kendini sürekli iyileştiriyor olması çok önemli.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.