DOLAR 32,1834
EURO 34,9514
ALTIN 2.507,59
BIST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C

Minecraft Earth Beta, Android cihazlara geldi!

30.08.2019
A+
A-

Buraya tıklayarak kayıt olabilir, davet bağlantısı için beklemeye koyulabilirsiniz. Oyunu test edebilmek için Android 7 – iOS 10 veya daha yeni sürümlerin yüklü olduğu bir cihaza ve Microsoft / Xbox Live hesabına ihtiyaç duyuluyor.

Microsoft oyuncuların en az yedi günde bir oturum açması gerektiğini, aksi halde hesabın aktif kalmayacağını vurguluyor. Oyun içi para biriminin hazır olduğu Minecraft Earth için satın alma işlemleri Android üzerinde başladı.

iOS kullanıcılarının oyun içi satın alımlar yapabilmesi ise önümüzdeki günlerde mümkün hale gelecek. Kısa süre önce AR oyun alanı sıfırlandı ve iOS için 2.0.0 sürümüne güncellendi. Minecraft’ın yeni oyunundan beklentileriniz neler?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.