DOLAR 32,3373
EURO 34,7963
ALTIN 2.389,24
BIST 10.227,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

LG Velvet tasarımı detaylarıyla netleşti! LG’nin akıllı telefon stratejisini değiştirmesi bekleniyordu. Bu strateji ile LG G ve V serisi tarihe…

13.04.2020
A+
A-

LG eski popülerliğini yeniden kazanmak adına, akıllı telefon stratejisini sıfırdan kurguluyor. Bu konuda daha önce birçok farklı iddia ortaya atılmış olsa da ortaya çıkan yeni cihaz ve açıklamalar, bu stratejiyi doğruladı. Şirket G ve V serisine veda ederek, daha etkileyici isimlerle yeni cihazlarını kullanıcılara sunacak.

LG’nin akıllı telefon stratejistleri “Tanıdık ve alfasayısal tanımlardan uzaklaşarak, yeni ve etkileyici isimlerle karşınıza çıkacağız dedi.” Bu açıklamanın ardından yeni isim LG Velvet olarak açıkladı. Bu isim içerisinde amiral gemisi cihazlar beklenirken, orta segment bir cihazın da olabileceği konuşuluyor.

Şirket yeni telefonun isminin dokunma hissi, simetrik yapısı ve pürüzsüz bir form faktöründen geldiğini de vurguladı. Ayrıca parlak yumuşaklık ve premium yumuşaklık olarak kadife bir yapıyla geleceği de söylendi. Daha önce çıkan yağmur damlası kamera tasarımı da ortaya çıkan raporlarla örtüşüyor.

Bilinen LG Velvet özellikleri ve detayları

LG Velvet’in detaylarının kısa süre içerisinde netleşmesini beklerken, yeni cihazın çıkış tarihi konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Üst-orta segment cihazın Qualcomm’un Snapdragon 765G işlemcisinden güç alması bekleniyor. Bu sayede 5G bağlantıyı da destekleyecek.

Olağan dışı bir tasarımla karşımıza çıkması beklenen cihazın, 700 dolarlık fiyat etiketiyle de kullanıcıların kaliteye uygun fiyatta ulaşması hedefleniyor. Şirketin yeni stratejisi ve LG Velvet hakkında sızdırılan raporları ve resmi açıklamaları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.