DOLAR 32,4149
EURO 34,7881
ALTIN 2.399,68
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

LG G7 ThinQ çalışırken görüntülendi!

01.05.2018
A+
A-

LG’nin merakla beklenilen yeni amiral gemi modeli G7 ThinQ, tanıtım tarihi yaklaştıkça birçok sızıntıyla karşımıza çıkmaya başladı. Hakkında neredeyse bilinmeyen hiçbir detayın kalmadığı model en net görselleriyle bizi bir kez daha selamladı.

2018 yılında tanıtılan birçok model gibi LG G7 ThinQ modelinde de çentikli bir tasarım kullanıldığını görüyoruz. Büyük eleştiriler alan bu kısım kullanıcın tercihine göre değiştirilebiliyor. Keza ortaya çıkan görselde de çentiğin yan taraflarının bildirimler için bırakıldığı ve siyah renkli olduğu görülüyor.

Arkaya baktığımızda ise orta üst tarafa konumlandırılan çift kamera kurulumunu görüyoruz. 16.3 Megapiksel ve 16 Megapiksel çözünürlüğünde olan bu kameraların yanında LED flaş ve lazer otofokus yer alıyor. Parmak izi sensörünü kameraların altında konumlandıran LG, güç butonunu bu defa ayrı olarak kullanmayı tercih etmiş. Buna ek olarak modelde birde tıpkı Samsung’da olduğu gibi sesli asistan için kontrol butonuna yer verildiği görülüyor.

6.1 inç büyüklüğündeki 3120×1440 piksel ekranın yer aldığı modelde 2018 yılının en güçlü işlemcisi Snapdragon 845 yer alıyor. 6 GB RAM ve 64 GB dahili depolama kapasitesine yer verilen modelde Qualcomm QuickCharge 4.0 destekli 3000 mAh batarya tercih edilmiş. Telefonun LG V30S’te olduğu gibi müzik tutkunları için üst düzey bir DAC ile geleceği ve 32 Bit çözünürlüğündeki müzikleri desteklemesi bekleniyor. Üstelik Boombox Speaker sayesinde rakiplerinden 10 kat daha güçlü bir ses verebilecek.

:: LG’nin yeni amiral gemi modeli sizce başarılı olabilecek mi?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.