DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

Lenovo Z5 tasarımı resmen gösterildi!

01.06.2018
A+
A-

Lenovo tarafından 5 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek etkinlik ile resmen tanıtılacak olan Lenovo Z5 için yayınlanan görseller, akıllı telefon için olan heyecanı daha da artırmayı başarmış durumda. Daha önce konsept tasarımı bile dikkat çekmeyi başaran cihaz, neredeyse çerçevesiz ekran ve alt çerçevenin ortasında gözüken ön kamera ile yenilikçi bir tasarım sunuyor. Ekran gövde oranının ise yüzde 95’in üzerinde olacağını bir kez daha hatırlatalım. Ekran çıkıntısının olmaması zaten başlı başına bir artı desek sanırız yanlış olmaz.

Dikkatinizi çekmiştir, görsellerde kulaklık kısmı gözükmüyor. Bunun için Z5 büyük ihtimal ile ilk nesil Xiaomi Mi Mix modelinde de görülen Cantilever piezoelektrik akustik sistem kullanacak gibi gözüküyor. Yani ses oluşturma görevi ekranda olacak. Anten çizgilerinin de altta ve üstte görülebilir şekilde olduğu metal çerçeve de oldukça şık gözüküyor.  Cam arka panel kullanılması ise kablosuz şarj özelliğinin olacağını doğrular nitelikte.

Lenovo Z5 ekran kasa oranı ile şaşırtacak!

Sonraki Lenovo amiral gemisi, adeta çerçevesiz akıllı telefon olma yolunda. Lenovo Z5 ekran kasa oranı ile rakiplerine meydan okuyor. İşte, Lenovo Z5 hakkında ilk bilgiler.

Qualcomm Snapdragon 845 çipset ile gelecek akıllı telefonda ekrandan parmak izi okuma özelliğinin sunulması beklenmiyor. Çift arka kameranın ise yapay zeka destekli olacağı söyleniyor. Cihazda büyük bir bataryanın olacağı ve hızlı şarj desteği sunacağı söyleniyor. Hatta ürünün 45 gün bekleme süresi sunacağı ve hatta kullanıcının yüzde 0 batarya ile bile yarım saat konuşma yapabileceği diğer açıklamalar arasında.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.