DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Lenovo ve Motorola’nın yeni Türkiye planları

13.04.2018
A+
A-

Vibe ailesi ve özellikle P2 başta olmak üzere, K serisi gibi çok satan modellere sahip Lenovo, ülkemizde kullanıcılar tarafında kabul gören bir marka olmayı başarmıştı.

Motorola transferinden sonra, Türkiye’de yeni model satışında Motorola’yı tercih eden Lenovo, artık Türkiye’ye yeni modellerini de getirmeye devam edecek.

Motorola, Türkiye’den çekilmeyecek!

Son dönemlerde konuşulan iddiaların başında yer alan Motorola’nın satılması ve Türkiye’den çekilmesi gibi konular da cevabını buluyor.

Motorola’yı en azından şimdilik satmayı düşünmeyen Lenovo, Motorola’yı Türkiye pazarından da çekmeyecek. Mevcut ve yeni modellerin Türkiye’deki satışı devam edecek.

Türkiye pazarında hem Lenovo’nun hem de Motorola’nın yeni modellerini göreceğiz.

İki farklı operasyon yerine, Türkiye’de mobil operasyonu hem Lenovo’nun hem de Motorola’nın modellerini kapsayacak şekilde organize edildiğini, Motorola Türkiye’de yaşanan değişikliklerin esas sebebinin de bu olduğunu söyleyebiliriz.

:: Lenovo ve Motorola’nın mobilde Türkiye pazarındaki konumunu nasıl görüyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.