DOLAR 32,2726
EURO 35,1153
ALTIN 2.476,44
BIST 10.438,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Getir, kurye bahşişlerini çalıyor iddiası! Yanıt geldi Sosyal medyada; Getir, kurye bahşişlerini çalıyor iddiası gündem olmuştu. Şirket konuya kayıtsız kalmadı…

09.08.2020
A+
A-

Çevrim içi market ve yemek siparişi teslimatı yapan şirket, yakın zamanda işten çıkarttığı bir personeliyle gündeme gelmişti. Kadına karşı şiddet uygulayan birini, kadın oradan ayrıldıktan ve uzaklaştıktan sonra şiddet uygulayan kişiyi darp eden çalışan işten çıkarılmıştı. Şirket, bir yanlışın başka bir yanlışla düzeltilemeyeceğini belirtmişti. Firmanın açıklamasına buradan ulaşabilirsiniz.

Şirketin bu kez gündeme gelme sebebi ise sosyal medyadan yapılan bir paylaşım oldu. Getir, kurye bahşişlerini çalıyor iddiası Twitter’da yankı buldu. Bu paylaşımda; Getir’in bir kuryesi, sipariş açıp kendisine 100 lira bahşiş ödemesi yaptığını ancak hesabına 6 lira geçtiğini gösteriyor. Bu paylaşımı ve firmanın cevabını aşağıda görebilirsiniz.

Kuryelerimize bahşiş ödemelerimiz her pazartesi günü yapılmaktadır. Bayram gününe denk gelen 3 Ağustos Pazartesi, bazı teknik aksaklıklar yaşanmış ödemelerin bir kısmı kuryelerin hesaplarına eksik geçmiştir. Durum fark edilerek sonraki gün tüm ödemeler yapılmıştır.

— getir (@getir) August 8, 2020

Bu konuya ise şirketten yanıt gecikmedi. Firma, bayram gününe denk gelen 3 Ağustos Pazartesi birtakım teknik aksaklıkların olduğunu ve bu nedenle böyle bir sorun yaşandığını açıkladı. Ertesi gün ise tüm bahşişlerin olması gerektiği gibi yatırıldığı söylendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.