DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C
Per 18°C

Lenovo Legion Phone tasarımı ile adından söz ettirecek Lenovo Legion Phone tasarımı ile oyun telefonları arasında adından laf ettirecek. Yeni modeli bildiren…

15.05.2020
A+
A-

Lenovo’nun birincil oyuncu telefonu olan Legion Phone, piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. Çin’de en çok kullanılan sosyal ağ uygulamalarından olan Weibo’da yayınlanan videoda, modele ait bilgiler paylaşıldı. Video izlendiğinde telefonun düşey değil yatay bir haldeyken görüntüsünün alındığı görülüyor.

Böyle olmasına sebep olarak bir “oyuncu modeli” olabileceği söyleniyor. Halihazırda Android telefonlar ayrıca yatay hem dikey kullanılabiliyor. Oysa Lenovo belli başlı dilekçe için yatay pozisyonu tercih edebilir. Işyeri, oyunların kesintisiz yatay pozisyonda oynanmasına odaklanmış durumda.

Ön tarafa odaklanan videodan anlaşıldığı üzere, yeni modelde açılır kapanır bir ön kamera bulunacak. Bu da yüksek ekran oranı anlamına geliyor. Daha önceden ortaya meydana çıkan tasarımlarda da başlıca kameranın yeni modelin arkasından apaçık olduğu belirlenmişti. Bu da modelin yatay kullanımı tercih edebileceğine dair zihin veriyor.

Lenovo Legion Phone tasarımı incelendiğinde şaşırtan iddialar da var . Bir Takım kaynaklara göre yeni modelde herhangi bir kamera bulunmayacak. Ama bunun gösterildiği bir tasarım hemen şimdi sızmadı. Yeni modelin daha önce sızan özelliklerinde 90W seri şarj, oyun aksesuarları ve akışkan soğutma teknolojisi yer alıyordu.

Ilave olarak firmanın, yeni modelin AnTuTu testinde 600.000 puan üstünde alması için yoğunlaştığı söyleniyor. derhal en yüksek puanı alan Android cihaz 593.769 puanla Xiaomi Mi 10 Pro olarak dikkat çekiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.