DOLAR 32,2709
EURO 35,0955
ALTIN 2.468,78
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 21°C
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Lenovo ilk 5G akıllı telefon için iddialı!

31.07.2018
A+
A-

Samsung, Huawei, ve LG gibi markalar katlanabilir akıllı telefon modelleri ile dikkatleri üzerine çekme çalışmaları içerisindeyken, Lenovo ise kullanıcıları farklı bir şekilde kendisine çekecek gibi gözüküyor.

Birçok akıllı telefon üreticisi, piyasaya 5G akıllı telefon sunma konusunda ilk olmak istiyor. Lenovo ise önümüzdeki aylarda cihazınızı satışa sunma konusundaki planlarını duyurdu. Telefonun sadece 5G bağlantı özelliği ile öne çıkacağını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.

Lenovo Başkan Yardımcısı Chang Cheng, şirketlerinin dünyadaki ilk 5G akıllı telefonu piyasaya süreceğinin altını çizerken, cihazın gücünü Qualcomm Snapdragon 855 mobil platformundan alacağını belirtmiş durumda. Bu mobil platformun Qualcomm tarafından henüz piyasaya sunulmamış olduğunu ve iddialara göre seri üretimine Haziran ayında başlandığını da not olarak düşelim.

Qualcomm Snapdragon 855 mobil platformu tabanlı bir Lenovo amiral gemisi tabii ki merak uyandırıyor. Öte yandan, Lenovo Z5 ekran kasa oranı konusundaki vaatlerini tam olarak başaramayarak hayal kırıklığı yaratmıştı. Umarız ki bu model ile çok daha fazlası başarılabilir.

Cihazın çıkış tarihinin 2018 sonu mu yoksa 2019 başı mı olacağı da ayrı bir merak konusu. Bakalım bu arada başka bir üretici elini çabuk tutup öne geçmeyi başarabilecek mi?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.