DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Ramazan ayı indirimleri başladı! İşte önerilerimiz Bu videomuzda MediaMarkt Ramazan ayı kampanyası ile birlikte kullanıcıları hangi ürünlerde hangi indirimler…

14.05.2020
A+
A-

MediaMarkt, Ramazan ayı boyunca bambaşka farklı ürünlerde fiyatlar konusunda müşterilerini sevindirecek. Bu süre her tarafında MediaMarkt’ın internet sitesini peşine düşüp takip edebilir ve sizler de güvenli bir şekilde dilediğiniz ürünü uygun fiyatlı bir şekilde satın alabilirsiniz.

MediaMarkt tüm müşterilerinin kalbini almayı başarıyor. Ramazan ayı boyunca açıklanmış ürünlerde yok, farklı zamanlarda farklı bambaşka ürünlerde indirimler ile karşılaşacağız. Eğer sizin de satın olmak istediğiniz ürünler varsa indirimleri kontrol etmeyi unutmayın.

Sizler için hangi ürünleri önerdik?

Bu videomuzda, MediaMarkt’ın internet sitesinde yer alan onlarca kesik ürün arasından kendi tercihlerimizi yaptık. Bir teknoloji editörü olarak, sevdiğimiz insanlar ile uzak irtibat kurmamızı sağlayacak en iyi akıllı telefonu tercih ettik. Bu tercihin ardından, sahurda ve iftarda bizlerin yemek yapma konusunda en iyiyardımcıları olan ürünleri seçtik. Bu konudaki ihtiyaçlarımızı aldıktan daha sonra ise günü neşeli bir şekilde kapatacak, evimize yakışacak güzel bir televizyon seçtik. MediaMarkt’ın internet sitesi üzerinden kesilmiş fiyatlar ile yapacağınız alışverişler, en kısa sürede kapınıza geliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.