DOLAR 32,3254
EURO 34,7388
ALTIN 2.408,18
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Lenovo A6 Note’un resmi görselleri sızdırıldı!

01.09.2019
A+
A-

Şirketin 5 Eylül’de kullanıcılara sunacağı Lenovo A6 Note’un özellikleri bugün sızdırılan resmi görseller ile netleşti. Geçtiğimiz haftalarda Lenovo’nun üst düzey yöneticilerinden birinin Weibo üzerinde paylaştığı görsellerle cihazın tasarımını öğrenmiş olsak da yeni görseller ile de donanım özellikleri netleşti.

A6 Note yüzde 88 ekran gövde oranı sunarak 19.5: 9 en boy oranına sahip 6.09 inç’lik HD Plus bir ekran ile karşımıza çıkacak. Cihaz ekranı üzerinde yağmur damlası çentiği barındırıyor. Sadece ön kameranın bulunduğu çentik görüntü olarak birçok farklı Android cihaz tasarımı ile aynı.

Donanım tarafında cihaz Mediatek Helio P22 işlemciden güç alıyor ve görsellerde kaç GB RAM bulunduğu gösterilmese de daha önce çıkan sızıntılara göre 3 GB RAM ile kullanıcılara sunulacak.  İki SIM kart ve bir MicroSD kart yuvası barındıran cihazın, kaç GB yerleşik depolama alanına sahip olacağı bilinmiyor.

Lenovo A6 Note arka tarafında ikili bir kamera kurulumu ile karşımıza çıkıyor. Birincil kamera f/2.0 diyafram açıklığına sahip 13 Megapiksel bir sensör iken, ikincil kamera ise derinlik sensörü barındıran 2 Megapiksel bir kamera olarak karşımıza çıkıyor.

Birincil kamera da 5P Sapphire Glass Lens teknolojisinden yararlanıldığı için daha iyi bir video kaydı deneyimi sunması bekleniyor. Ön tarafta AI destekli 5 Megapiksel bir sensör bulunuyor. Bununla birlikte de 0.3 saniyede açıldığı iddia edilen bir yüz kilidi sistemine sahip olduğu söyleniyor.

Arka tarafta ise bir parmak izi tarayıcısı bizleri karşılıyor. Bu yüzden cihazda ekran üzerinden parmak izi teknolojisinin bulunmayacağı da muhtemel. İyi bir batarya performansı sunarak orta segment cihazlar arasında iyi bir yer edinmeyi planlayan cihazda 4000 mAh batarya bulunuyor.

Mavi ve Siyah renk seçenekleri ile kullanıcılara sunulması beklenen cihazın Android 9 Pie ile kutudan çıkması bekleniyor fakat kısa zaman içerisinde Android 10 desteği alacağı da kuvvetli sızıntılar arasında. Küresel pazara sunulacak mı sunulmayacak mı henüz belli olmayan cihazın tüm özelliklerini ve fiyatını 5 Eylül’de hep beraber göreceğiz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.