DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Lazer Epilasyon Sonrası Yanık İddiası: Güzellik Merkezine Suç Duyurusu

Lazer epilasyon sonrası yanık iddiası: güzellik merkezine suç duyurusu süreci ve güvenilir bilgi, haklı talepler ve adil çözüm için ipuçları.

08.08.2025
A+
A-

Artuklu ilçesinde Taner Gülsever (20), güzellik merkezinde lazer epilasyon yaptırdıktan sonra yüzünde birinci derece yanıklar oluştuğunu iddia etti. Yukarıdaki süreçte aldığı raporla işletme ve yetkilileri hakkında suç duyurusunda bulundu.

Gülsever, kıllarından kurtulmak için 9 Temmuz’da arkadaşının önerisiyle gittiği merkezde seansın ardından yüzünde yanıklar oluştuğunu belirterek, hastaneye gidip gerekli tedaviyi gördükten sonra adli mercilere başvurdu. Elde ettiği Adli Tıp raporu ile yanıkların birinci derece olduğunun altını çizdi ve maddi-manevi haklarını yasal yollarla talep edeceğini söyledi.

Gülsever’in avukatı Gurbet Bilbay, davaya konu olabilecek olaylarda şüphelilerin ‘Taksirle yaralama’ suçundan yargılanabileceğini belirtti. Müvekkilinin yüzünde kalıcı bir yanık izi oluştuğunu ifade eden avukat, karşı tarafın gerekli incelemeler yapılmadan işlem yapmaması gerektiğini vurguladı. İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı diyerek, güzellik merkezlerinin çalışanlarının ve kullanılan cihazların dört mevsim kullanıma uygun olup olmadığının da kontrol edilmesi gerektiğini söyledi.

Güzellik merkezi yetkilileri DHA muhabirine açıklama yapmak istemediklerini, ancak karşı şikayette bulunacaklarını ifade ettiler. Haber-Kamera: Salih KESKİN/MARDİN, DHA

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.