DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

La Casa de Papel’in Türk oyuncusundan açıklama!

05.07.2018
A+
A-

Netflix sayesinde küresel çapta büyük popülerlik kazanan La Casa de Papel yeni sezon bölümleri için cast çalışmalarını sürdürüyor. Dizinin 3. sezonu ile ekranlara geri döneceği ise Mayıs ayında resmen açıklanmıştı.

Diziyi izlemiş olanlar, darphane soygununa katılan tüm çete elemanlarının gizlilik için kendi adları yerine büyük şehirlerin adını kullandığını hatırlayacaktır. Berlin, Rio, Nairobi, Tokyo bunlardan bazıları. Yeni sezonda ise İstanbul karakterinin diziye dahil olması beklenirken, bu karakteri 35 yaşındaki Azeri asıllı güzel Türk oyuncu Nesrin Cavadzade’nin üstleneceği yönünde söylentiler ortaya çıkmıştı.

Son olarak, beklenen açıklama ise Cavadzade’nin menajeri Selin Kök tarafından yapılmış durumda. Görüşmelerin olumlu bir şekilde gerçekleştiğini ifade eden Kök, son bir görüşmenin daha yapılacağını paylaşıyor. Nesrin Cavadzade tercihindeki öncelikli kriterlerden birisini de oyuncunun 4-5 dil bilmesi olduğunun altı çiziliyor. Oyuncunun geçtiğimiz yıl İspanyol yapımı El Desentierro adlı sinema filminde başarılı bir performans ile yer aldığını da unutmamak gerek. Öte yandan menajer, oyuncunun canlandıracağı karakterler ilgili bilgi vermelerinin doğru olmadığı söylüyor.

La Casa De Papel 3. Sezon nasıl olacak?

Oyuncunun Shameless yerli versiyonu Bizim Hikaye‘de rol aldığını da not olarak düşelim.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.