DOLAR 32,2703
EURO 34,6865
ALTIN 2.408,67
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

En iyi kamera uygulamaları

28.05.2018
A+
A-

Camera FV-5

Google Play Store’daki en başarılı kamera yazılımlarından biri olan Camera FV-5, ücretli ve ücretsiz sürüm şeklinde kullanılabiliyor. Ücretsiz sürümde, fotoğraf çekim çözünürlüğü kısıtlanmış durumda. Bunun dışında, yazılımın son derece detaylı ve pratik bir arayüze sahip olduğunu belirtebiliriz. Bu uygulama ile DSLR seviyesinde ayarlara erişebilirsiniz.

Camera FV-5 indirme linki

CameraMX

Bir diğer kamera uygulaması olan CameraMX, limitli olmak üzere ücretsiz ve tüm özellikleri açılmış olan ücretli sürüme sahip. Çeşitli ayarları kolay bir şekilde sizlere sunan bu uygulamanın ücretsiz versiyonuna ait linki paylaşıyoruz.

CameraMX indirme linki

Camera Zoom FX

Google Play Store’daki en başarılı kamera yazılımlarından biri olan Camera Zoom FX, listemizde yer alan bir diğer uygulama oldu. DSLR seviyesindeki arayüzü ile dikkat çeken uygulama, sunduğu çok sayıda ayar ile telefonlarında farklılık arayanlar için biçilmiş kaftan. İçerisinde yer alan farklı efekt ve filtreler ile eğlenceli fotoğraflar çekebilirsiniz.

Camera Zoom FX indirme linki

Camera 2

Programın adı Camera 2 ama alıştıktan sonra başka bir uygulamaya ihtiyacınız kalmayabilir. Muhteşem bir arayüze sahip olan bu uygulama ile telefonun kamera özelliklerini sonuna kadar zorlayabilirsiniz. Uygulamayı satın almadan önce, indirme linkinde yer alan uyumluluk testi linkindeki programı kurup, telefonunuz ile ne kadar uyumlu olduğuna bakmanızda fayda var.

Camera 2 indirme linki

Open Camera

Tamamen ücretsiz olan bu uygulama, bu özelliği ile herkesin tercih edebileceği, en azından deneyimlemek isteyebileceği bir yazılım. HDR ayarı, profesyonel mod ayarları ve daha pek çok şeye, bu uygulama üzerinden erişebilirsiniz.

Open Camera indirme linki

Android için en iyi kamera uygulamaları

Android işletim sistemli cihazlar için hazırlanan en iyi kamera uygulamaları videomuz ile sizleri baş başa bırakıyoruz. Herkese iyi seyirler!

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.