DOLAR 32,4147
EURO 34,7678
ALTIN 2.419,29
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Kuzey Yıldızı’nın ‘Yıldız’ı karantina günlerini anlattı

16.04.2020
A+
A-

Güner, “Normalde evcimen bir insanımdır. Şu anki olağanüstü süreç tüm dünyayı etkisi altına almış bir durum bu yüzden elbette öncelikle özgürlüğünün kıymetini bir kez daha fazlasıyla anlıyor insan. Her gün durumu takip ediyorum talimatlara uyup dışarıya çıkmama şansına sahip bir birey olarak dışarıya çıkmıyorum. Çalışmak zorunda olan tüm insanlara tüm kalbimle dua ediyorum. Bir an önce her şeyin düzeleceğine olan inancım asla değişmiyor. Belki de bir çok şeyin kıymetini daha çok anlayarak çıkacağız bu karantina sürecinden.

Bu süreçte neler yaptım?

Mutfağımda vakit geçirmeyi ve yemek yapmayı terapi gibi gören biriyim. Bu yüzden her gün yemek yapıyorum. bu da beni çok mutlu ediyor. İzleyemediğim bir çok dizi vardı, şimdi hepsini izliyorum ve yapmak istediğim bir şeyi yapacak zamanım olması bana iyi geliyor. Kendimi oyalamak için dekorasyon fikirleri üretiyorum, değişimler yapıyorum. Bitkilerim var, onlarla ilgileniyorum bunlar beni çok motive ediyor. Spor yapıyorum hareketsiz kalmamak adına… Bu süreçte elbette bitecek. Bittiğinde bir çok şeyin kıymetini daha çok anlayacağımız günler yaşayacağız diye düşünüyorum.” ifadelerinde bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.