DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Kuryeyi öldüren Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlunun konusunu programına taşımayan Müge Anlı’ya Armağan Çağlayan’dan destek

Somali Cumhurbaşkanının oğlunun ölümüne neden olduğu kuryenin ailesi, olayın aydınlatılması için Müge Anlı’ya başvurdu ancak olumsuz yanıt aldı. Anlı’ya destek olan Armağan Çağlayan ise “O programda fail aranıyor, fail belli zaten. Faili belli olan bir olay da neyi seyrettirecek Müge Hanım?” dedi.

12.12.2023
A+
A-

Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu Mohammed Hassan Shekh Mohamud, İstanbul’da motokurye Yunus Emre Göçer’e aracıyla çarparak ölümüne neden oldu. Göçer’in ailesinin cinayetin aydınlatılması için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurduğu ancak kabul edilmediği ileri sürüldü. Kısa sürede gündem olan Anlı’ya sahip çıkan Armağan Çağlayan, “O programda fail aranıyor, fail belli zaten” ifadelerini kullandı.

“HEPİNİZ MÜGE ANLI’YA YÜKLENİYORSUNUZ”

Kısa sürede gündem olan Müge Anlı’ya destek olan Armağan Çağlayan, X hesabından yaptığı paylaşımda “Sevgili arkadaşlar hepiniz Müge Anlı’ya yükleniyorsunuz da, Müge Hanım ne yapacak televizyon programında olayla ilgili ? Zaten fail belli. Tutuklamayan ya da idari karar almayan merciler kişiler belli, sorumlular belli. O programda ‘fail’ aranıyor, fail zaten belli. Faili belli olan bir olay da neyi seyrettirecek Müge Hanım?” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

İstanbul Avrasya Tüneli Aksaray sapağında meydana gelen kazada Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu Mohammed Hassan Shekh Mohamud’un kullandığı araç, motokurye Yunus Emre Göçer’e arkadan çarparak ölümüne sebep olmuştu. Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu Mohammed Hassan Shekh Mohamud hakkında yurt dışı çıkış yasağı verildi. 2 Aralık’ta yurtdışına çıktığı tespit edilen Muhammed Hassan Şeyh Mahmud hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Mohammed Hassan Shekh Mohamud

ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.